Seda Sayan ile albüm pazarlığı yaptı, sevgilisinden ayrıldı

Seda Sayan ile albüm pazarlığı yaptı, sevgilisinden ayrıldı
Seda Sayan, birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten ile evlenme kararı aldı. İkilinin nikah tarihi bile belli olurken, Çağlar Ökten hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Seda Sayan''ın yeni sevgilisi ve müstakbel eşi Çağlar Ökten''in 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu''yla 4 yıldır devam eden ve evlilik planları yaptığı bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

İddialara göre Sayan, Çağlar Ökten''e "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" vaadinde bulundu ve Çağlar Ökten sevgilisi Lara''yla bir gecede ayrıldı.

Seda Sayan''ın yeni sevgilisi ve müstakbel eşi Çağlar Ökten''in 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu''yla 4 yıldır devam eden ve evlilik planlarının yapıldığı bir ilişkisi vardı. Ve birlikte yaşıyorlardı.

 

 İLİŞKİNİ BİTİR SANA ALBÜM YAPAYIM!

 Sayan, Çağlar Ökten''e "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" vaadinde bulundu.

Bu sebeple Çağlar Ökten evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara''yla bir gecede ayrıldı. Yani 4 yıllık ilişkinin Seda Sayan yüzünden bittiği iddia edildi.

EVLİLİK HABERLERİ ÇIKTI FOTOĞRAFLAR KALKTI

Ve evlilik haberleri ortaya çıkana kadar Lara''nın Instagram hesabında Çağlar Ökten''le olan fotoğrafları duruyordu. Fakat haber çıkar çıkmaz kendisi fotoğrafları hesabından hızlıca kaldırdı.

İşte o fotoğraflar…

 

İlgili Haberler