Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak!

Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak!
Ünlü şarkıcı Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan'a kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca'nın avukatı Levent Karakoç, "Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. İsimlerini dahi anamayacak" dedi. 

Şarkıcı Işın Karaca, 2011 yılında Sedat Doğan ile evlenmiş, 2013''te de boşanmıştı. Şarkıcının bu evliliğinden Mia adında bir kızı olmuştu. Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan''ı şikayet etti. Mahkeme, Sedat Doğan hakkında kararı açıkladı.

''İSMİNİ DAHİ ANAMAYACAK''

Hürriyet''ten Özge Eğrikar''ın haberine göre; Kararını açıklayan mahkeme, Işın Karaca’nın davasını kabul etti. Sedat Doğan’ın hukuka aykırı eylemlerinin tespitine karar veren mahkeme, Işın Karaca ve çocuğunun kişilik haklarına saldırı taşıyabilecek benzer fiillerde bulunmamasına ve herhangi bir medya iletişim aracında konuşmamasına karar verdi. 
 

İlgili Haberler