Sedat Peker Süleyman Soylu'ya son mesajını İnci Sözlük'ün paylaşımıyla verdi. Açıklama yapamıyor ama sinyali gönderdi

Sedat Peker Süleyman Soylu'ya son mesajını İnci Sözlük'ün paylaşımıyla verdi. Açıklama yapamıyor ama sinyali gönderdi
Deli Çavuş adlı hesaptan da paylaşım yapması yasaklanan Sedat Peker, mesajlarını retweet yaparak sürdürüyor. İnci Sözlük'ün paylaşımını retweetleyen Peker, Süleyman Soylu'ya son mesajını bu paylaşım ile verdi.

BAE''nin Sedat Peker''e yönelik paylaşım kısıtlamalarını sıkılaştırdığı ve Deli Çavuş adlı hesaptan yapılan paylaşımları da yasakladığı bildirilmişti. Yaşanan gelişmeler üzerine Peker, paylaşımlarına başka hesaplardan atılan mesajları retweetleyerek devam ediyor. Peker''in retweetlediği mesajlar arasında İnci Sözlük''ten yapılan paylaşım dikkati çekti. 

İçişleri Bakanı Soylu''nun "Türkiye’de 170 tane terörist kaldı" açıklamasının hatırlatıldığı paylaşımda, Kadıköy’de terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan bir grubun görüntüleri paylaşıldı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Kadıköy’de terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan bir grup. 

Sayın İçişleri bakanı Türkiye’de 170 tane terörist kaldı dememiş miydi ? Hepsi burada mı?"

İşte o video:

NE OLMUŞTU?

Youtube hesabından paylaştığı videolar ile Türkiye gündemine bomba gibi düşen Sedat Peker, açıklamalarına Twitter''dan devam etti. Bir süre sessizliğini koruyan Peker, Deli Çavuş isimli hesaptan yaptığı paylaşımlarla geri dönse de bu hesaptan da paylaşım yapmasının yasaklandığı ifade ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde konuyu köşesine köşesine taşıyan İsmail Saymaz, ""Sedat Peker, bir süredir ''Deli Çavuş'' adlı Twitter hesabından mesajlarını paylaşıyordu. Deli Çavuş''tan 4 Haziran''da yapılan, iktidarın seçimi kaybedip gitmemesi halinde sokağa çıkma çağrısı Birleşik Arap Emirlikleri''ni (BAE) rahatsız etti. BAE yetkilileri Peker''e bu hesaptan paylaşım yapmasını yasakladı" ifadelerini kullanmıştı. 

Peker paylaşımlarını Twitter üzerinden yaptığı reetweetler ile sürdürüyor.

İlgili Haberler