Sedat Peker'in iddialarının ardından Kılıçdaroğlu Baykal'a sahip çıktı

Sedat Peker'in iddialarının ardından Kılıçdaroğlu Baykal'a sahip çıktı
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal hakkında "CHP'de genel başkanlık yapmış olan herkesin başımızın üstünde yeri var, CHP diğerleri gibi değildir tertemizdir."  dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP''nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında Sedat Peker''in ortaya attığı iddialara da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bu kadar büyük rezaletler yaşanırken, olayı başka bir tartışma atmosferine çekmek hem partiye ihanettir, hem Türkiye’ye ihanettir." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Son günlerde garip bir tartışma var. Önce kendi ailemize seslenmek zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk’ten bu yana CHP’de genel başkanlık yapmış herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Türkiye’nin bu kadar derdi varken, bu kadar büyük rezaletler yaşanırken, olayı başka bir tartışma atmosferine çekmek hem partiye ihanettir, hem Türkiye’ye ihanettir. Şöyle bir algı oluşturmak istiyorlar: ''Zaten iktidar simsiyah. Yozlaşmış bir yönetim var. Oyumuzu kime verelim, CHP. CHP de onlar gibi…'' Hayır efendim. CHP tertemiz bir partidir. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Dolayısıyla bu gereksiz tartışmadan herkesin süratle çıkmasını istiyorum."

 

İlgili Haberler