Sedat Peker’in ismini verdiği Aliye Uzun'dan açıklama: Soylu’dan önce bombalar patlıyordu

Sedat Peker’in ismini verdiği Aliye Uzun'dan açıklama: Soylu’dan önce bombalar patlıyordu
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile yeniden gündeme gelen ve Burhan Kuzu ile Zindaşti'yi tanıştırdığı öne sürülen Aliye Uzun, açıklamalarda bulundu.

"Soylu’dan önce bombalar patlıyordu"

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker''in son açıklamalarıyla ismi yeniden gündeme gelen Aliye Uzun, Youtube''da yayımladığı video ile kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi.

2020''de vefat eden Burhan Kuzu ile İranlı uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti’yi tanıştırdığı öne sürülen Aliye Uzun, Sedat Peker''in iddialarına tepki gösterdi.

Kendisinin müdahil olduğu tek bir davasının olduğunu söyleyen Uzun, bunun da kamu davasına dönüşen Zindaşti davası olduğunu ve kendisinin müşteki olarak yer aldığını kaydetti.

Zindaşti hakkında ilk şikayette bulunanın kendisi olduğunu belirten Aliye Uzun, bu nedenle kendisi için koruma kararı verildiğini de söyledi.

Uzun şunları kaydetti:

“Ben Zindaşti ile iş yapıyorsam, onunla iş ilişkilerim varsa, ben neden gidip hakkında şikayetçi oluyorum? Hakkımda nasıl koruma kararı çıkartılıyor? Ben Zindaşti''ye kafa tutmuş biriyim. Sedat Peker''den mi korkacağım?”

"SEDAT PEKER, EŞİNİN BENİM DERGİMDE HABER OLMASINI İSTEDİ"

Aliye Uzun, 2017 yılında, sahibi olduğu Business Woman dergisinde, Sedat Peker''in eşi Özge Peker ile yapılan bir röportajın yayımlanmasıyla ilgili de şunları söyledi:

“Ben Sedat Peker''i şahsen tanımam. Sedat Peker, eşi Özge Peker ile bir röportaj yapılarak dergimde yayımlanması için bana ulaştı. Önce 3 sayfa haber yapılmasını istedik. Ama onlar 8 sayfa olmasını ve derginin kapağında yer almasını istedi. Biz de kabul ettik.”

"SOYLU’DAN ÖNCE BOMBALAR PATLIYORDU"

"Sedat Peker denilen şahıs FETÖ’cülerin ağzıyla konuşan bir adam. Süleyman Soylu göreve başlamadan önce Reina taranıyordu, birçok genç öldürüldü. Havalimanında bombalar patlıyordu. Soylu göreve geldi ve FETÖ’yü bitirdi, terörü bitirdi. Ben şu anda Reis sevdalısıyım. Reisin arkasında, teşkilattan yetişmiş bir insanım."

Öte yandan Aliye Uzun''un yayımladığı videoda, masasının üstünde Türk Bayrağı ve AKP logolu bir bardağın da yer aldığı görüldü.

İlgili Haberler