Esenyurt'taki lüks sitede neler oluyor. Esrarengiz ilişkiler

Esenyurt'taki lüks sitede neler oluyor. Esrarengiz ilişkiler
İstanbul Esenyurt'ta daha önce Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Özyurtlar Holding’e ait Ntowers sitesini yasadışı şekilde ele geçirdiği iddia edilen bir grubun sitede ikamet eden yabancı uyruklu kadınlara hayatı zindan ettiği, grubun lideri T.T. yalnız yaşayan İran Asıllı kadınlara İmam Nikahı teklifinde bulunduğu ileri sürüldü…

YENİÇAĞ ÖZEL HABER

İstanbul Esenyurt''ta daha önce Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Özyurtlar Holding’e ait Ntowers sitesini yasadışı şekilde ele geçirdiği ileri sürülen bir grubun sitede ikamet eden yabancı uyruklu kadınlara da hayatı zindan ettiği belirtildi.

İRANLI KADINLARA ZORLA İMAM NİKAHI TEKLİFİ

Yabancı uyruklu site sakinlerine yüksek miktarlarda faturalar çıkardığı ileri sürülen grubun lideri T.T. yalnız yaşayan İran Asıllı kadınlara İmam Nikahı teklifinde bulunduğu iddia edildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ KADIN SİTEDEN TAŞINMAK ZORUNDA KALDI

İlk mağdur olan İran asıllı bir kadının T.T.’nin imam nikahı teklifini geri çevirmesi üzerine hayatı kabusa döndüğü belirtildi. T.T.’nin sitede çalışan 3 adamının Türkiye’de Üniversite okuyan ve yalnız yaşayan İran asıllı genç kadının evine giderek tehdit edip, siteyi terk etmesini istediği daha sonra bu site sakininin suyu kesilerek siteden taşınmak zorunda kaldığı iddia edildi.

MAHKEME 30 GÜN UZAKLAŞTIMA KARARI VERDİ

3 farklı kadın ile evli 9 çocuk babası olduğu iddia edilen T.T’nin bu kez de hedefine başka bir İranlı kadını aldığı, sitede oğlu ile ikamet eden başka bir İranlı kadına da ‘’sana imam nikahı kıyacağım’’ teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

Teklifi reddedilen T.T. aynı sistemi kullanarak kadın ve oğlunu adamları ile birlikte tehdit etmeye başladığı iddia edilirken kadının ilk olarak siteye sokulmadığı aile 4 saat site girişinde bekletildiği ileri sürüldü. Daha sonra çocuğunu okulla götürmek için evden çıkan ve dönüşte siteye sokulmayan genç kadınının karakola başvurarak T.T. hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Bu olaylardan sonra Büyükçekmece 1. Aile Mahkemesi tarafından T.T. ile adamı olan S.K. 30 gün uzaklaştırma kararı verildiği belirtildi.

İddialara göre T.T. ve adamlarının kadını tehdit etmeye devam ettiği, sitede tüm kayıtları silinen ailenin tekrar siteye sokulmamaya çalışıldığı, tekrar Esenyurt Polis merkezine başvuruda bulanan İran Asıllı ailenin yargıdan çıkacak kararı beklediği ileri sürüldü.

Ayrıca siteler hakkında İçişleri bakanlığına rapor hazırlayan komisyon bu kadınlarla görüşerek yaşanılan olaylar hakkında rapor hazırladığı belirtiliyor.

SEDAT PEKER’İN GÜNDEME GETİRDİĞİ TAMER ÖZYURT’UN YAKINI

Usulsüz seçim ile göreve gelen ve yönetimi mahkeme kararı ile fes edilmesine rağmen siteyi boşaltmayan TT’nin, bir süre önce Türkiye gündemini sarsan iddialar ortaya atan Sedat Peker’in gündeme getirdiği Özyurtlar Holding’in sahibi Tamer Özyurt’un akrabası olduğu iddia edildi.

Peker söz konusu sitenin inşaatını yapan Esenyurt’un tanınmış inşaat firmalarından Özyurtlar Holding’le ilgili iddialar ortaya atmış, Holding sahibi Tamer Özyurt’un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yakın ilişkide olduklarını iddia etmişti.

İlgili Haberler