Ünlü spor muhabiri Ersoy Özdem'den Serdar Saatçi'nin babasına ders gibi cevap

Ünlü spor muhabiri Ersoy Özdem'den Serdar Saatçi'nin babasına ders gibi cevap
Beşiktaş'ın Viktoria Plzen maçında oyundan alınmasına kızarak soyunma odasının kapısını tekmeleyen Serdar Saatçi'yi A Spor muhabiri Sercan Dikme,  haber olarak aktardı. Serdar Saatçi'nin babası bunun üzerine twitter hesabından asılsız bir suçlama yaptı. Ünlü spor muhabiri Ersoy Özdem de Serdar Saatçi'nin babası Sedat Saatçi'ye ders gibi bir cevap verdi

Beşiktaş''ın Avusturya kampında Viktorie Plzen ile oynadığı maçta oyunda sadece 11 dakika kalmasına sinirlenen Serdar Saatçi, teknik direktör Valerien İsmael''e tepki gösterdi.

Direk soyunma odasına giden genç futbolcu kapıyı tekmeledi.

A Spor''un muhabiri Sercan Dikme de bunu canlı yayınla izleyicilere aktardı.

Ancak genç futbolcunun babası Sedat Saatçi, sanki hiç olay yaşanmamış gibi twitter hesabından "Oğluma yaftalanan ve itibarsızlaştıran @sercan_dikme 19 yaşında bir evlada yaşattığını yaşaman dileyimdir" diye paylaşım yaptı.

Bunun üzerine ünlü spor muhabiri Ersoy Özdem, adeta ders niteliğinde bir cevap verdi. Özdem, twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Haberi yapan adamın ne suçu var Sedat Bey? Memlekette gazetecilerin susmasına, iş yapmamasına alışılan bir dönem olduğu işin siz de öyle bir şey beklediniz sanırım ama Sercan işini yapmış. Siz de oğlunuzun sıkıntısıyla ne dediğinizi bilmemişsiniz."

İlgili Haberler