Sedef Kabaş mafyanın bile saygı duyduğu gazeteciyi açıkladı

Sedef Kabaş mafyanın bile saygı duyduğu gazeteciyi açıkladı
Gazeteci Sedef Kabaş, Sedat Peker'in duayen gazeteci Uğur Dündar hakkındaki paylaşımına ilişkin, "Uğur Dündar için mafyanın bile saygı duyduğu bir gazeteci denilecek... Düşmanların bile sana saygı duyuyorsa, doğru yoldasındır..." ifadelerini kullandı.

Sedef Kabaş mafyanın bile saygı duyduğu gazeteciyi açıkladı. Yaşarken bu laflara maruz kalmak büyük onur

Gazeteci Sedef Kabaş, Sedat Peker''in yaptığı açıklamada saygı duyduğunu belirttiği duayen gazeteci Uğur Dündar ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Kabaş Twitterdan paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Uğur Dündar için mafyanın bile saygı duyduğu bir gazeteci denilecek... Düşmanların bile sana saygı duyuyorsa, doğru yoldasındır..."

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Uğur Dündar katıldığı canlı yayında Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker hakkında "Sedat Peker''e bizim hakikat adına bir teşekkür etmemiz lazım" demişti. 

Sedat Peker de Uğur dündar''ın bu sözleriyle ilgili yaptığı paylaşımda "Sayın Uğur Ağabey, katıldığınız televizyon programında şahsıma etmiş olduğunuz teşekkür benim için çok değerli. Biz sizin televizyonlarda habercilik yaptığınız dönemlerde büyüdük ve sizden her zaman saygıyla bahsettim." ifadelerini kullanmıştı.

Birir davaya inandığıni söyleyen Peker, "Sayın Uğur Dündar. Kendimce doğrularım vardı. İyi bir şey yaptıysam da, kötü bir şey yaptıysam da samimi olarak inandığım davam için yaptım. Teşekkürünüz için size saygılarımı sunuyorum." demişti.

İlgili Haberler