Şekerbank ile esnaf arasında protokol imzalandı

Şekerbank ile esnaf arasında protokol imzalandı
Merzifon Terziler ve Hazır Elbiseciler Esnaf Odası ile Şekerbank arasında ‘Esnafa Açık Platformu’ kapsamında protokol imzalandı.

Merzifon Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Barış Kurt ve Şekerbank Merzifon Şube Müdürü Tülay Ceylan tarafından imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine avantajlı faiz oranları ile kredi kullanımı, 3 ay ödemesiz, sonrasında eşit taksitle ödemeli kredi kullanımı, üç ayda bir ödemeli taksit ticari kredileri kullanımı, post ücretinden muafiyet, kredi kullananlara 5 ay boyunca post kira bedeli alınmayacak. Kredi kullanan üyelere 6 ay boyunca internetten yapacakları EFT ve havalelerin hiçbirinden işlem ücreti alınmayacak.

Protokol imzalanmasıyla ilgili Terziler ve Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Barış Kurt da yaptığı açıklamada üyelere yönelik bundan sonraki süreçte de faydalı işlere imza atacaklarını belirterek, “Şekerbank Merzifon Şubesi ile Odamız arasında üyelerimiz için avantajlı teklifler içeren protokol imzalamış bulunuyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler hayırlı işler bol kazançlı günler dilerim” dedi.