Seksenler dizisinde geri sayım başladı

Seksenler dizisinde geri sayım başladı
TRT1’in uzun soluklu yapımları arasında yer alan Seksenler dizisinde, vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin’in oynadığı ‘Fehmi’ karakterine ne olacağı çok merak ediliyor. Kısa bir süre önce dizinin yapımcısı Birol Güven, Mucize Doktor dizisinden Reha Özcan’ın Seksenler dizisinin kadrosuna katıldığını açıkladı. Seksenler dizisinin hayranları Özcan’ın hangi rolünü oynayacağını merakla bekliyor.

Sevilen dizilerden biri olan Seksenler, TRT1 ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olmayı da başardı. Önemli bir hayran kitlesi yakalayan Seksenler dizisinin oyuncuları, geçtiğimiz aylarda usta oyuncu Rasim Öztekin’i kaybetmenin üzüntüsüyle sarsıldı.

Kahreden gelişmelerin ardından dizisinin en önemli karakterlerinden biri olan ‘Fehmi’ karakterini de kimin canlandıracağı merak konusu oldu.

Bu soru, dizinin hayranları tarafından sorulmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde flaş bir transfer gerçekleşti. Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Adil Hoca karakteriyle milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Reha Özcan, geçtiğimiz günlerde Seksenler dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Ünlü yapımcı Birol Güven, Özcan’ın projeye dahil olduğunu, “Çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler’e Reha Özcan gibi usta bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır” şeklindeki sözlerle duyurdu. 

“HAYATIMDA ÖNEMLİ BİR YERİ VAR”

Reha Özcan da Seksenler dizisinin kadrosuna dahil olmasıyla ilgili, “1965 yılında doğmuş olmam nedeniyle seksenli ve doksanlı yıllar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor. Bu yılların hikayelerini anlatan Seksenler dizisine katıldığım için çok heyecanlıyı” ifadelerini kullanmıştı.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Diziyle ilgili tüm bu gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Özcan’ın nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı şimdiden en çok merak edilenler arasında yer aldı. Özcan’ın Fehmi karakterini mi canlandıracağı yoksa bambaşka bir rol mü alacağı bilinmiyor.

Bilindiği üzere Seksenler dizisinin kadrosuna, Fenerbahçeli Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel de katılmıştı.

Seksenler dizisinin yeni bölümleri için geri sayımın başladığı ve dizinin kısa bir süre içerisinde yeni kadrosuyla seyircisinin karşısına çıkacağı kaydedildi. 

İlgili Haberler