Volkan Demirel'in eşi Zeynep, pembe taytıyla amuda kalktı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep, pembe taytıyla amuda kalktı
Fatih Karagümrük futbol takımının teknik direktörlüğünü üstlenen Volkan Demirel, saha dışındaki yaşamıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Volkan Demirel'in oyuncu eşi Zeynep Sever Demirel, Instagram hesabında spor yaptığı anları paylaştı. Zeynep Sever Demirel, pembe taytıyla amuda kalkıp poz verdi.

Volkan Demirel''in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.2009 yılında Belçika güzeli seçilen Zeynep Sever Demirel, şimdilerde TRT 1''in sevilen dizisi Seksenler''de  Amelie karakterine hayat veriyor. 

2010 yılında Volkan Demirel ile dünya evine giren Zeynep Sever Demirel''in, Yeda ve Yade adında iki kız çocuğu bulunuyor.

2010 yılında Volkan Demirel ile dünyaevine giren Zeynep Sever Demirel''in, Yeda ve Yade adında iki kız çocuğu bulunuyor. Instagram''ı aktif olarak kullanan Zeynep Sever Demirel, cesur paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Spora oldukça önem veren güzel isim, son paylaşımıyla yine gündem oldu.

 

Pembe taytıyla spor yapan Zeynep Sever Demirel, amuda kalktığı anları takipçileriyle paylaştı. İşte güzel ismin o paylaşımı…

 

İlgili Haberler