Selçuk Geçer Bitcoin ile ilgili bombayı patlattı: Altında kopacak kıyameti açıkladı

Selçuk Geçer Bitcoin ile ilgili bombayı patlattı: Altında kopacak kıyameti açıkladı
Selçuk Geçer, altın sahiplerine seslenerek kritik uyarı yaptı. Geçer Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

Türkiye'de dolar kuru ve ekonomi yönetimi üzerine yaptığı yorumlar ile dikkat çeken ve geçmiş yıllarda BDDK tarafından hakkında şikayette bulunulan Selçuk Geçer, yine iktidarı kızdıracak yorumlarda bulunurken, küresel piyasalarda özellikle altın fiyatlarını etkileyecek önemli gelişmelerin kapıda olduğunu vurguladı.

Geçer, yayınlanan raporların ardından altın fiyatlarında çok büyük değişikliklerin yaşanacağını belirterek "Yatırımcılar büyük ters köşe olacak" dedi.

"ENDİŞE VERİCİ DÜŞÜŞLER GÖRÜLÜYOR"

Yaşanan gelişmeleri değerlendiren ve emtia piyasalarının ilerleyen haftalarda hangi sürprizlere gebe olduğunu açıklayan Geçer, şu ifadeleri kullandı:

"Kısa vadede altın tarafında endişe verici düşüşler görülüyor. Çünkü biliyorsunuz aylar önce piyasalar, artık yeni faiz artırımları gelmez ve yaz aylarında emtia piyasalarının, özellikle de altın fiyatlarının uçtuğunu görürüz diyerek pozisyon almaya başlamıştı. Ancak Fed'in dün akşam yayınladığı raporlar gösteriyor ki, 2023 yılı bitmeden yeni bir faiz kararı hiç de sürpriz olmayacak.

"YENİ REKORLARA İMZA ATACAK"

Peki bütün bunlar bize ne söylüyor? Altın fiyatları düşer mi? Bu sorunun cevabını açıkçası ben de bilmiyorum. Evet, altın fiyatları kısa vadede düşüş yaşayabilir ancak bu düşüşler beklenildiği kadar büyük ölçekli olmayacaktır. Geçtiğimiz aylarda kullandığım ifadelerin arkasındayım. Ne kadar düşüşe dönmüş bir piyasa gözüküyor olsa da, ilerleyen aylarda altın fiyatları yeniden yükselişe geçecek ve beklenmedik bir şekilde hızla, yeni rekorlara imza atacaktır.

Şu an için tabanda direnç seviyesini 1880 dolar olarak görüyorum. Ons buranın altına düşmeden, ilerleyen haftalarda yeni yükselişlerle birlikte 2000 dolar bandını test edecektir."

"BİTCOİN ALMADIĞINIZ İÇİN PİŞMAN OLACAKSINIZ"

Kripto para piyasasında büyük fırsatların olduğunu aktaran Selçuk Geçer, altcoinlerde sürpriz gelişmelerin yaşanacağını belirtti.

Selçuk Geçer konuyla ilgili şunları söyledi;

"Altın tarafındaki fırsattan çok daha büyük bir fırsat kripto para piyasalarında görülüyor. Fed'in sıkı para politikasından taviz vermemesi kripto paraları baskılıyor olsa da, ilerleyen aylarca özellikle altcoinler tarafından çok sürpriz yükselişlerin yaşanacağını düşünüyorum.

Biliyorsunuz altcoinler, genel olarak bitcoin fiyatına endekslidir ve BTC'de yaşanan yükselişler çarpan etkisi yaratarak aşağıdaki kripto paraları çok daha hızlı bir şekilde ileri iter. Şu an koşup kripto para alın demiyorum elbette ancak küçük yatırımları kriptoda tutmak oldukça mantıklı olacaktır. Çünkü dünyanın bütün büyük aktörleri, Paypal, JPMorgan, Tesla, Amazon ve daha niceleri kripto piyasalarına yönelmiş durumda.

Burada bitcoin fiyatlarının yeniden 70 bin dolarları bulması halinde çok üzülecek ve bugün alım yapmadığınız için pişman olacaksınız. Bunu da not edin."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.