Başkan adaylarından el ele gövde gösterisi

Başkan adaylarından el ele gövde gösterisi
Trabzonspor’da bugün başlayacak kongre öncesi başkan adayları birlik çağrısı yaptı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kahvaltıda buluşan iş adamları Celil Hekimoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta, Trabzonspor’un her alanda başarısı için çalışacaklarını söylediler.

Trabzonspor Kulübü’nde bugün ve yarın yapılacak olağan genel kurul öncesi başkan adayları Celil Hekimoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta bir araya geldi. Üç aday Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda adeta düşman çatlattı ve birlik beraberlik mesajı verdi. İşte alfabetik sıraya göre; büyük sorunlarla boğuşan ve tarihinin en kötü dönemini yaşayan Fırtına’daki ateşten gömleği giymeye soyunanların camiaya verdiği önemli mesajlardan satır başları:

Özlenen tablo gerçekleşti

Celil Hekimoğlu: Sayın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sayın Muharrem Usta Bey’e teşekkür ediyorum. Özlenen bir tablo gerçekleşti. Türkiye genelinde imajımızda sanki kavga eder bir görüntü var ama kendi içimizde etmiyoruz. Biz geçen hafta sayın başkan ve Muharrem Bey’le konuştuk. Aslında kendi içimizde bir kavga yok, dışarıda öyle bir görüntü var. Bu buluşmayla da bunu da kapatmış olduk. İnşallah kongremizden sonra el ele kol kola Trabzonspor’un bayrağını en yukarı taşımak için mücadele ederiz. Çünkü Trabzonsporlulara ve Trabzonspor camiasına yakışan budur. Adaylığımı açıkladığım günden beri söylediğim şeylerin gerçekleşmesi beni hakikaten mutlu etti. Umarım bu birliktelik sürer. 

İki kötü sezon geçirdik

İbrahim Hacıosmanoğlu: Tek sevdamız Trabzonspor’un başarılı olması. Özlenen başarılara hangimiz taşıyacaksak Allah başkanlığı ona nasip etsin. Takımı birisi şampiyon yapsın biz de onu omuzlarımıza alıp taşıyalım. İki sene kötü bir sezon yaşadık. Sadece Avrupa’da ufak bir başarımız vardı. Eğer bizden kaynaklanan bir olaydan dolayı Trabzonspor bugünkü puanda olsaydı ’evet biz 2 senedir başaramadık ve 3. sezonda da başaramıyoruz’deyip bunun üzerine gitmezdik. Ne yazık ki G.Saray maçından sonra bizim nezdimizde Trabzonspor’a yapılan operasyonları Türkiye değil dünya gördü. Bugün 17 puanda değil de çok daha önemli puanlarda olabilecek durumdaydık. Muharrem ve Celil Bey’e, bu tabloyu Türkiye’ye göstermiş olduğumuz için teşekkür ediyorum. Kongre de aynı dostluk havasında geçsin. Pazartesi, Eskişehir maçını da birlikte izleyelim.

Bu birlikteliği sürdürelim

Muharrem Usta: Spor bütün dünyada dostlukların aracıdır. Trabzon’da verilen bir tablo var ki sayın başkanı, bizi ve bütün camiayı üzüyor. Biz bugün bütün Türkiye’ye ve özellikle Trabzonspor camiasına bir mesaj vermek istedik. 2,5 sene önce seçimi kaybettiğimizde o dönemden bugüne kadar Trabzonspor’da hiçbir zaman kırıcı olmadan, dostluklar içerisinde geçmesi gereken bir süreci yaşadık. Çünkü sonuçta bu kulüp bizim. Trabzonspor başkanı bizim başkanımız. Bundan sonra gelecek olanlar için de aynı şey geçerli. Herhangi bir aday, ister seçimi kaybetsin ister kazansın, seçime girişi de kaybettikten sonraki durumu da Trabzonspor içindir. O nedenle seçime kadar değil, var olduğumuz sürece bu dostlukları sürdürmemiz lazım.

 

 

Adayların lİstelerİ

Celil Hekimoğlu: (Sarı)

Asil üyeler: Bekir Bülbüloğlu, Hüseyin Örs, Sebahattin Çakıroğlu, Hakan Kulaçoğlu, Davut Yurttaş, Kemal Halil, Mehmet Ongan, Faruk Kanca, Ali Kemal Denizci, Mustafa Gültepe, Turgut Öksüz, Alper Bektaş, Süleyman Kalemci, Fikret Ataoğlu.

Yedek üyeler: Hakan Orhan, Sami Karaman, Sezgin Oğul, Harun Kaya, Aydın Aktaş, Kenan Dilek Bilgin, Serdar Boğuşlu

 

İbrahim Hacıosmanoğlu: (Bordo)

Asil üyeler: Fahrettin Çebi, Şeref Kapıcıoğlu, Nevzat Kaya, Resul Kalkan, Osman Necip Sevinç, İbrahim Coşkuner, Hakan Gedikli, Ali Uzunay, Kadem Çakıroğlu, Mehmet Karaoğlu, Ömer Yeşilyurt, Köksal Güney, Ali Haydar Baş, Mehmet Terzi

Yedek üyeler: Murat Bahadır Bayrak, İrfan Altıner, Fazlı Çilingir, Lokman Sadıklar, İbrahim Tonyalı, Göksel Günal, Erkan Yavuz Atagün

 

Muharrem Usta (Mavi)

Asil üyeler: Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. Dr. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy

Yedek üyeler: Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir

 

Fırtına’da kongre heyecanı başlıyor

Trabzonspor Kulübü, bugün ve yarın gerçekleşecek olağan genel kurulda yeni başkanını seçmek için sandığa gidecek. Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek genel kurulda, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanı sıra, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta kulüp başkanlığı için yarışacak. Genel kurulda 9 bin 997 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Saat 10.00’da başlayacak genel kurulda ilk gün yönetim kurulunun idari ve mali raporları okunduktan sonra ibrası oylanacak. İkinci gün ise başkan adaylarının konuşmasının ardından oy verme işlemi başlayacak ve saat 17.00’ye kadar sürecek.