Selçuk Tepeli AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e canlı yayında kapak olacak cevap verdi

Selçuk Tepeli AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e canlı yayında kapak olacak cevap verdi
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli hakkında “Kanal değiştirince, kendisi de değişti” demişti. Tepeli, canlı yayında Çelik'e çok sert yanıt verdi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP''nin MYK toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında FOX muhabiri Barış Kaya’nın bir önceki toplantıya alınmamasıyla ilgili “Muhabirin şahsi davranışlarıyla ilgili bir problemdir” açıklamasını yapmıştı.

"SELÇUK TEPELİ ADLI ŞAHIS..."

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli’ye de sert tepki gösteren Çelik, “Ana haber bülteninde Selçuk Tepeli adlı şahıs, bu durumu kurumsal bir mesele haline getiriyor. Şahsi olarak çıkan bir meseleyi kurumsal hale getirdiler. Ama kullandığı ifadeler, imalar, kişisel saldırı anlamına gelen şeyler; bunun gazetecilikle ne alakası var. Ki bu şahıslar daha önceki televizyon çalıştıkları kanalına gittiğimizde kalabalığın içerisinde hem şahsımıza hem de AK Parti''nin siyasetine karşı övgüler diziyorlardı. Kanal değişince başka bir karakter ortaya çıkıyor” ifadelerini kullanmıştı.

SELÇUK TEPE''LİDEN YANIT GECİKMEDİ

Selçuk Tepeli, bugün sunduğu ana haber bülteninde Ömer Çelik’e yanıt verdi.

Ömer Çelik’in “Selçuk Tepeli adlı şahıs” ifadesine ise Tepeli, “Selçuk Tepeli denen şahıs, herhangi bir imtiyazdan faydalanmamıştır. Ne siyasi nüfuzlu herhangi bir tanıdığı vardır ne de iktidara veya muhalefete sırtını dayayıp bir iş, gelir veya zenginlik sahibi olmuştur. AK Parti’nin siyasetine karşı övgüler diziyordu” sözleriyle göndermede bulunan Çelik’e yanıt verdi.

Tepeli, sözlerine “Ben övdüysem övdüğümün arkasındayım keşke hala övebileceğim şeyler olsa. 20 yıllık iktidar galiba böyle bir şey” ifadelerini ekledi.

İlgili Haberler