Selçuk Tepeli'den günlük korona hasta sayıları ile ilgili flaş yorum

Selçuk Tepeli'den günlük korona hasta sayıları ile ilgili flaş yorum
FOX TV Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, Türkiye'deki günlük korona hasta sayıları ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Tepeli, "Ormanda kaybolan insanların ölme nedeni ne biliyor musunuz? Utanç... Yapmaları gereken tek şeyi yapamıyorlar ve utançtan ölüyorlar, o da düşünmek" ifadelerini kullandı.

FOX TV Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul'da bir günde 132 kişinin bulaşıcı hastalıklardan vefat ettiğini açıklamasının ardından tüm Türkiye genelindeki korona virüs hasta sayısındaki azlığa dikkat çekti. Tepeli, konu ile ilgili şunları söyledi:

"Efendim, insanlar ormanda kaybolduklarında neden ölürler bilir misiniz? Yapılan araştırmalara göre diye bir tabir var, hani araştırma zaten yapılmıştır ama yine de yapılan araştırmalara göre diyelim, insanlar ormanda kaybolduklarında neden ölürler, yapmaları gereken tek şeyi yapmadıkları için. Utançtan ölürler, yani düşünmedikleri için utançtan ölürler.

"GERÇEKLER SÖYLENSEYDİ ÖNLEMLER DAHA CİDDİYE ALINIRDI" 

Şimdi nereye bağladığımızı göreceksiniz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  mezarlıklarından alınan rakamlarda, rakam demek bana acı veriyor. Çünkü onlar bizim yurttaşlarımız. İstanbul için sadece bu rakam. Türkiye genelinde Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı ise 89. Biraz düşünselerdi, sadece siyasi küçük hesaplarla yaptıkları hamleyi, şunu bunu yapmazlardı. Eğer gerçekleri paylaşabilselerdi, biz bunu daha ciddiye alırdık. Önlemler daha ciddiye alınırdı ama biz yapmıyoruz, belli ki iktidar düşünmüyor"