Selim Temurci'den A Haber'le ilgili bomba iddia! 15 Temmuz'da neler yaşandı?

Selim Temurci'den A Haber'le ilgili bomba iddia! 15 Temmuz'da neler yaşandı?
Gelecek Partisi Sözcüsü ve AKP eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "15 Temmuz gecesi A Haber bizi oyaladı, ekrana bağlamadı. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da biliyor" dedi.

Eski AKP İstanbul İl Başkanı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Temurci şunları söyledi:

"15 TEMMUZ GECESİ BAZI BAKANLARA ULAŞAMADIK"

"15 Temmuz gecesi bazı bakanlara ulaşamadık. Hatta telefonumu kırdığımı hatırlıyorum. Saat 11’den sonra Başbakan’a ulaşmaya çalıştık. Bir resim vermek istediler. Köprüler ele geçirildi. Bazı yerler ele geçirildi. Daha bildiri okunmadan bunlar oldu.

"ODAMA 1 SİLAHLI ASKER GİRMEK İSTEDİ"

Biz üyelerimize mesaj attıktan sonra sokağa indik. Beni bütün televizyonlara bağlayacaksınız talimatı verdim. Tam o sırada askerlerin geldiği bilgisini verdiler. Bizim aceleciliğimiz nedeniyle askerler geldiğinde ben televizyona bağlanmıştım. Odama 1 silahlı asker girmek istedi.

"THY YÖNETİM KURULU 15 TEMMUZ'DA NEREDEYDİ?"

Kısıklı'da bekleyen vatandaşlarımızı Boğaz Köprüsü'ne ben çağırdım. Atatürk Havalimanı’ndaki tablonun incelenmesi lazım. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı 15 Temmuz gecesi neredeydi? Telefonumu açmayan insanlar var. 15 Temmuz gecesi sitelere gidip oralara sığınanlar var. Ama bunlar korktu diye FETÖ’cü diyemem.

"A HABER BİZİ OYALADI"

Bu insanların kahraman olarak gösterilmesi hatta madalya takılması kanıma dokunuyor. 15 Temmuz gecesi A Haber bizi oyaladı, ekrana bağlamadı. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da biliyor."

İlgili Haberler