Selin Ciğerci'den dikkat çeken 'evlilik' cevabı

Selin Ciğerci'den dikkat çeken 'evlilik' cevabı
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ciğerci, boşandıktan kısa bir sonra barıştığı eski eşi Gökhan Çıra ile tekrar evlenip evlenmeyeceğine dair verdiği cevapla gündeme geldi.

 

2019''da nikah masasına oturan eski futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 10 Eylül 2021''de tek celsede boşanarak, herkesi şaşırtmıştı. Ortak işlerini de ayırmaya karar veren ikili, ayrılığa fazla dayanamayarak geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine ikinci şansı vermişti.

"NEREDE KALMIŞTIK?"

Çıra, barıştıklarını duyurduğu fotoğrafın altına şu notu yazmıştı; "Nerede kalmıştık... Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin... Seninle bizi Allah''tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara... Beni kırmayıp bana güvendiğin, bize bir şans daha verdiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi... Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi... Seni çok seviyorum tek sevdiğim."

Ciğerci ise bu sözlere, "Nerede kaldığımız önemli değil, en güzel yerden devam edelim yeni yılla birlikte... Her şeyi unuttum ve asla konusu açmıyorum, söz" şeklinde cevap vermişti.

SORU-CEVAP ETKİNLİĞİ YAPTI

lişkilerine devam etme kararı alan ve sık sık birlikte fotoğraf paylaşıp, birbirlerine yorum yaparak aşklarını gözler önüne seren ünlü çiftten Selin Ciğerci, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı.

37 yaşındaki fenomen isim, bir takipçisinin "Evlilik ne zaman Selin''im?" sorusuna verdiği cevapla kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

"ZAMANI GELİNCE"

Ciğerci, bu soruyu Çıra ile evlenmeye hazırlandığı günden bir fotoğrafını paylaşıp, "Zamanı gelince. Ama gizlice nikah yapacağım... Sevdiğim arkadaşlarımla yemek." şeklinde yanıtladı. Selin Ciğerci''nin bu söyledikleri, takipçileri tarafından 25 yaşındaki eski futbolcu Gökhan Çıra ile yeniden dünyaevine girmelerinin yakın olduğuna yorumlandı.

İlgili Haberler