Selin Şekerci Caner Cindoruk barıştı mı?

Selin Şekerci Caner Cindoruk barıştı mı?
Selin Şekerci ile Caner Cindoruk barıştı mı? Birliktelikleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen çiftten yeni gelişme var. İşte ayrıntılar...

Oyuncu Selin Şekerci, bir süredir kendisinden 9 yaş büyük meslektaşı Caner Cindoruk ile aşk yaşamaya başlamıştı. Temmuz ayında bir AVM'de görüntülenen iki Instagram'da fotoğraflarını paylaşarak aşklarını takipçilerine duyurmuştu. Son zamanlarda bir arada görüntülenmeyen çiftten Caner Cindoruk, Selin Şekerci’nin başrolünü üstlendiği ‘Sevgili Komşum’un galasına katılmayınca ayrılık ortaya çıktı.

SELİN ŞEKERCİ İLE CANER CİNDORUK BARIŞTI MI

Çok geçmeden ikili fotoğrafları silip, birbirlerini takipten çıkardı. Oyuncu Necip Memmilli, önce Selin Şekerci’nin fotoğrafını “Şu güzelliğin altındaki masumluğu da altındaki cada-lozluğu da altındaki şirretliği seviyorum” notu ile paylaştı. Dakikalar sonra yakın dostu Caner Cindoruk’un fotoğrafını yayınlayıp altına şu notu düştü: “Kendisi canım ciğerim olur, beni çok seviyor… Dayanamıyor bana!” Böylelikle çiftin yeniden biraraya geldikleri ortaya çıktı.

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 yılında İzmir, Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Şekerci, 8 yaşına kadar bale eğitimi almış ardından tiyatro kursuna gitmiştir. İzmir Devlet tiyatrolarında çocuk oyunlarında rol almıştır. 18 yaşına geldiğinden de İstanbul’a taşınmış ve dizi, reklam filmlerinde rol almaya başlamıştır. Selin Şekerci, ilk olarak Turkcell ve Panda gibi reklam filmlerinde rol almış ardından ilk profesyonel oyunculuk kariyerine Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı dizinin başrolünde Orhan Kılıç ve Çağla Kubat yer aldığı Sağır Oda adlı dizi ile başlamıştır. Burada başarısını gösteren Selin Şekerci, ardından dönemin reyting rekorları kıran Kavak Yelleri dizisinde kısa sahnelerde rol almıştır. Artık ekranların tanınan yüzü olmaya başlayan güzel oyuncu, en büyük çıkışını Özge Özpirinçci, Alper Saldıran, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin rol aldığı Melekler Korusun adlı dizi ile yapmıştır. Benim İçin Üzülme, Leyla ile Mecnun, İzmir Çetesi gibi dizilerde de rol alan Selin Şekerci, en son Kaçak Gelinler isimli dizide rol aldı. Dizide Şekerci başrolü, Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu ile paylaştı. Dizi, evlenme aşamasındayken nikah masasından kalkan kızların İstanbul'a taşınmalarını anlattı. Sinema filmlerinde de yer alan Selin Şekerci, Ay Büyürken Uyuyamam isimli filmde canladırdığı Leyla karakteri ile büyük ilgi topladı. Filmde, Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ve Fırat Tanış gibi başarılı oyuncular yer aldı. Selin Şekerci, son olarak 2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır.

CANER CİNDORUK KİMDİR


1980 yılında, Adana‘da doğdu. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu.

Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici bulundu.

Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse ‘Fehim Paşa Konağı’ndaki ‘Yusuf’tu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro‘larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul‘a geldi.