Semih Yalçın'dan Bahçeli-Türkeş fotoğrafına ilginç yorum

Semih Yalçın'dan Bahçeli-Türkeş fotoğrafına ilginç yorum
TBMM'de yapılan dokunulmazlık oylamasında Devlet Bahçeli ve Tuğrul Türkeş'in samimi fotoğrafı dün geceye damgasını vurmuştu. Fotoğrafla ilgili ilk açıklama Semih Yalçın'dan geldi.

yenicaggazetesi.com.tr / ÖZEL HABER

TBMM Genel Kurulu'nda, dün akşam gerçekleştirilen dokunulmazlıklarla ilgili AK Parti’nin verdiği 2 maddelik Anayasa değişiklik teklifinin ilk tur görüşmeleri Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin samimi sohbeti objektiflere yansımış ve  MHP tabanından çok büyük bir tepki almıştı.

"İNSANİ VE MEDENİ BİR TAVIRDAN İBARETTİR"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, o fotoğrafı yorumladı. Yalçın, Bahçeli'nin ve Türkeş'in samimi sohbetini "İnsani ve medeni bir tavırdan ibarettir" dedi ve farklı anlam yüklenmemesini gerektiğini söyledi.  "Ne olursa olsun geçmişte yakın diyalogları var" diyen Yalçın, Türkeş'in "Görüşmelerin sonuna kadar kalacak mısınız" sorusunun gülüşmelere neden olduğunu aktardı. Ancak, görüşmeyi "medeni ve insani" olarak yorumlayan Yalçın, aylar öncesinde Türkeş hakkında ağır ifadeler kullanmıştı.

SEMİH YALÇIN GEÇMİŞİ UNUTTU MU

7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyon arayışları içinde olan Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul ettiği için MHP'den ihraç edilen Tuğrul Türkeş'e en ağır sözleri çok değil sadece 8 ay önce Semih Yalçın söylemişti. 

Türkeş'e ilk tepkiyi Bahçeli'den bile önce veren ve ağır hakaretler eden Yalçın'a  Türkeş: "Bana saldıranlar iki sarhoş ile üç beş çakal" dimiş Semih Yalçın da Twitter hesabından  "Meczup" diye seslenerek "Y. Tuğrul denen bu meczup CB tarafından rehin alınmış ve Milliyetçi-Ülkücü hareket aleyhine kullanılmaktadır. Bu Receppereste lanet olsun" demişti.

İşte 8 ay önce Semih Yalçın'ın Türkeş'e yazdığı o tweetler: