Sen Anlat Karadeniz 39. bölümde neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz 39. bölümde neler olacak?
Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz tüm heyecanıyla devam ediyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören dizinin 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde ne olacak, soruları cevabını buldu. İşte detaylar.

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde son bölümde Tahir, Vedat’ı silahla vurmuştu. Merakla beklenen yeni bölüm ile ilgili detaylar belli oldu…

SEN ANLAT KARADENİZ 38. BÖLÜMDE NE OLDU

Asiye'nin aniden sıklaşan sancıları hapishanedeki isyan sesleri tarafından bastırılır. Nefes kolları sıvar, Asiye bebeğini sağlıkla kucağına alır. Yiğit'in savcıyla yaptığı konuşma sayesinde kadınlar serbest bırakılırken, tutsak haldeki Vedat, Fikret'ten yitip giden çocukluğunun hesabını sorar. Tahir, Nefes'in yaralarını sarmaya kaldığı yerden devam eder. Nefes'in tüm hayalleri Tahir'in kurduğu yuvada gerçek olurken, Vedat hayalleri kâbusa çevirmeye kararlıdır.

SEN ANLAT KARADENİZ 39. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Tahir, Vedat'ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdasına sahip çıkma sırası Nefes'tedir. Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır. Nefes'in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

SEN ANLAT KARADENİZ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyordu. Sen Anlat Karadeniz 39.bölümü ile bu akşam yayınlanacak.