Sen Anlat Karadeniz son bölüm ve 33. bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz son bölüm ve 33. bölüm fragmanı
Reytinglerde başarılı bir grafik çizen Sen Anlat Karadeniz 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde; Nefes oğlu Yusuf'u alıp uzaklaşmaya karar vermişti. Peki yeni bölümde neler olacak...

Sen Anlat Karadeniz 32. son bölümü geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanmıştı. Her bölümü ile izleyenleri ekran başına toplamayı başaran Sen Anlat Karadeniz'in 33. bölüm fragmanı da geldi. Peki son bölümde ne oldu? Nefes ile Tahir'in mutlu günü adeta kabusa dönmüştü. Fatih'in vurulması bardağı taşıran son damla olmuştu. Nefes oğlu Yusuf'u alıp çekip gitmişti. Tahir ise Nefes'i bulmak için yollara düşmüştü. Tahir fırtınada kaybolmuştu. Nefes Tahir'i bulmak için o da tekneyi alıp denize açılmıştı. Herkes Tahir'in öldüğünü farketti ama onu kurtaran Nefes oldu. Vedat ise hain planlarına devam ediyordu. Peki yeni bölümde neler olacak? Yusuf Nefes'e babası bildiği Tahir'i bir daha görebilecek mi diye soruyor. Tahir ile Nefes yeniden bir araya geliyor fakat Vedat Nefes'in peşini asla bırakmaya niyetli değil.

SEN ANLAT KARADENİZ 33. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yayınlanan 32. bölümünün ardından 33. bölüm fragmanı da yayınlandı.

SEN ANLAT KARADENİZ SON SON BÖLÜM NE OLDU

Fatih'in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi?

Vedat'ın Nazar'a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat'ın karşısına çıkan Cemil, Vedat'ı öldürmeye kararlıdır.

Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz'in insafına bırakır…