Şener Şen'in Çıplak Vatandaş filmi gerçek oldu. Çıplak vatandaş ''Zam... Zam... Zam...'' diyerek yürüdü

Şener Şen'in Çıplak Vatandaş filmi gerçek oldu. Çıplak vatandaş ''Zam... Zam... Zam...'' diyerek yürüdü
Şener Şen'in Çıplak Vatandaş filmi bu defa Şanlıurfa'da gerçek oldu. 

Şanlıurfa’da aklı dengesi yerinde olmasına rağmen çırılçıplak soyunarak ikinci yürüyüşünü gerçekleştiren 45 yaşlarındaki şahısın, zamları protesto ettiği iddia edildi.

''ÇIPLAK VATANDAŞ'' FİLMİ GERÇEK OLDU

Maddi durumu iyi olmadığı için Çıplak yürüyüş yaptığı ileri sürüldü. Çıplak Adamı görenler, "Şener Şen''in Çıplak Vatandaş filmi Urfa''da gerçek oldu." demekten kendini alamadı.

"ZAM... ZAM... ZAM..."

Şanlıurfa’da önceki gece şehirlerarası terminalde çıplak yürürken görüntülen adam bu kez de Yeni Hal Pazarı yanından geçen yolda kameralara takıldı. Çıplak adam kollarını sallayarak "Zam... Zam... Zam..." diyerek yürüyüşünü sürdürdü ve Haliliye İlçesi Sırrın Mahallesine kadar yürüdükten sonra gözlerden kayboldu.

ÇIPLAK VATANDAŞ FİLMİ

Bu arada Başar Sabuncu tarafından yazılıp yönetilen ve Şener Şen’in başrolde olduğu ''Çıplak Vatandaş'' filminde, 1980’lerin ekonomik buhranı mizahi bir dille anlatılıyor. Dar  gelirli memur İbrahim (Şener Şen)''in limonculuk vs. gibi ek işler yapsa da ailesini geçindirememesi sonucu sıyırıp, anadan üryan sokaklara fırlamasıyla birlikte medya tarafından kafayı yediği ve üşütmüş olduğu anlatılır.

İlgili Haberler