Şenol Güneş: “Lider olmak çok da önemli değil”

Şenol Güneş: “Lider olmak çok da önemli değil”
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Çok da önemli değil lider olmak, Fransa'ya bağlı durum. Dünyanın sonu değil” dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın deplasmanda oynanacak Andorra maçı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milli Takım’ın grubu lider bitirmelerinin Fransa’ya bağlı olduğunu belirten Güneş, “Çok da önemli değil lider olmak, Fransa'ya bağlı durum. Dünyanın sonu değil” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“İzlanda maçı bitti artık. Son maçımızı da kazanmak istiyoruz. Çok da önemli değil lider olmak, Fransa'ya bağlı durum. Dünyanın sonu değil. Andorra küçük bir ülke ama futbol tutkusu olduğu için iyi bir takım çıkardılar. Gol atma konusunda sıkıntıları var. Savunmayı iyi şekilde yapan bir takım. Kendi sahamızda ilk maçı zor kazandık. Yine aynı maçı yaşayacağımızı düşünüyorum.

Dikkate alınacak bir rakip. Biz de iyi bir şekilde mücadele ederek galibiyetle sahadan ayrılmak istiyoruz.

18 yıl sonra bir jenerasyon gelecekse 18 yıl daha bekleyebiliriz demek ki! İşler iyi gidince bu nesil iyi ama kötü gidince bu nesil kötü demeyi doğru bulmuyorum. Biz şu an bunun meyvesini aldık.”