Serdar Ortaç bu zamana kadar kaç lira borç ödedi? İşte cevabı!

Serdar Ortaç bu zamana kadar kaç lira borç ödedi? İşte cevabı!
Borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Serdar Ortaç toparlanmaya çalışıyor. Seçil Gür'le 1.5 yıllık birliktelikleri de sona eren Ortaç, Yeniköy’de görüntülendi. Borçları hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

Orhan Gencebay, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç, Wilma Elles, Şafak Sezer ve şefin oyuncu nişanlısı Fatma Toptaş geçen gün bir açılışa katıldı.

Serdar Ortaç, açılışta dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni şarkılar için çalışmalar yaptığını söyleyen 52 yaşındaki popçu, meslektaşı Sinan Akçıl''ın ''Serdar şarkı yapınca yaz gelirdi, bu yıl yapmadığı için ben yaptım" sözlerine şu yanıtı verdi...

"Maalesef bu yıl şarkı yapamadım, borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım."

Serdar Ortaç, eski parçalarını ünlü isimlerin seslendireceği bir albüm için aranjör Ozan Çolakoğlu ile anlaşmıştı.

Sık sık kumar alışkanlığıyla, bu nedenle kaybettiği paralarla ve borçlarıyla gündeme gelen sanatçını, çözüm olarak dikkat çeken bir yönteme başvurduğu öğrenilmişti.

Maddi olarak zor durumda kaldığı için tüm şarkılarının telif haklarını satma yoluna giden popçunun, beş yıllık süre karşılığında 1 milyon TL aldığı iddia edilmişti.
 

İlgili Haberler