Serenay Sarıkaya'ya kabusu yaşatmıştı! Takıntılı hayranı ile ilgili flaş gelişme

Serenay Sarıkaya'ya kabusu yaşatmıştı! Takıntılı hayranı ile ilgili flaş gelişme
Tayfur Demirtaş isimli kişi, Serenay Sarıkaya’ya Etiler’deki evinin önünde ağır küfürler ve tehditler savurmuştu. Ünlü oyuncunun otomobiline saldıran Demirtaş hakkında ‘tehdit’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçlarından 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İşte o davadaki önemli gelişme...

Tayfur Demirtaş, 20 Ocak 2022 günü Serenay Sarıkaya’nın otomobilde olduğunu düşünerek aracının önünü kesti. Ağır küfürler ve tehditler savurarak otomobile saldırdı. Serenay Sarıkaya KADES uygulamasından yardım çağırdı ama saldırgan kaçtı.

Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, otomobili tekmeleyen kişinin geçtiğimiz yıl Serenay Sarıkaya’nın bağlı olduğu Beşiktaş’taki Film danışmanlık şirketini basan 26 yaşındaki Tayfur Demirtaş olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan Tayfur Demirtaş sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı.

Tayfur Demirtaş hakkında ‘tehdit’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçlarından 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


 

İlgili Haberler