Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine flaş talep

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine flaş talep
2020-2021 sezonunu iki kupayla kapatan Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki sözleşme görüşmelerinde sona gelindi. Yalçın, Siyah beyazlıların 3 yıllık kontrat teklifine karşı 1 sezonluk sözleşme talebinde bulundu.

NTV''de yer alan habere göreBeşiktaş Kulübü, çifte kupa ile tamamlanan sezonun ardından sözleşmesi sona eren teknik direktör Sergen Yalçın’a yeni sözleşme teklifinde bulundu.

1 YILLIK TALEPTE BULUNDU

Siyah beyazlı yönetim ilk görüşmede 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunurken, Yalçın yeni kontratın 1 yıllık olmasını istedi. Sergen Yalçın’ın talebini değerlendiren yönetim kurulu, resmi imzaları bu hafta planlıyor.

Yalçın, görüşmesinde gelecek kadro planlaması ve transfer çalışmaları ile ilgili raporunu yönetime sunacak.

Takımdan gönderilmesini istediği ve transfer talebinde bulunduğu oyuncuları yönetime aktaracak 48 yaşındaki çalıştırıcı, 1 yıl daha siyah beyazlı takımında görev yapmaya hazırlanıyor.

Sergen Yalçın, Beşiktaş''ın başında çıktığı 59 maçta 39 galibiyet 7 beraberlik 13 mağlubiyet aldı. 

"HİÇ TEDİRGİN OLMASINLAR"

Başkan Ahmet Nur Çebi, yaptığı birçok açıklamada Sergen Yalçın ile yeniden anlaşma konusunda olumlu olduklarını birçok kez dile getirmişti. Son olarak Sergen Yalçın konusunda taraftarların tedirginliğinin olduğu yönündeki bir soruyu yanıtlayan Çebi, şunları söylemişti:

"Niye tedirgin olsunlar? Beşiktaş''ın başkanı gider başka başkanı gelir. Futbolcular gider futbolcular gelir, hocalar gider hocalar gelir. Söz konusu Beşiktaş’tır. En büyük Beşiktaş’tır. Büyük olan Beşiktaş’ın taraftarıdır. Hiç tedirgin olmasınlar. Her dönem Beşiktaş kendi kıymetini yukarı çıkaracak insanlarla beraber olacaktır."

İlgili Haberler