Beşiktaş taraftarı bombayı patlattı. İşte cesur yürek Sergen Yalçın'ın açıklamaları

Beşiktaş taraftarı bombayı patlattı. İşte cesur yürek Sergen Yalçın'ın açıklamaları
Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Beşiktaş'ta taraftarlar Sergen Yalçın'ı yeniden gündeme getirdi.

Bu sezon umduğunu bulamayan Siyah-Beyazlılarda gözler artık yeni sezona çevrilirken Beşiktaş taraftarı eski teknik direktör Sergen Yalçın''ın videolarını paylaşmaya başladı.

Önder Karaveli ve ardından Valerien Ismael''le de çıkışa geçemeyen Beşiktaş, ligin bitimine 4 hafta kala 7. sırada yer alıyor.

Efsane futbolcusu Sergen Yalçın''la şampiyonluk yaşayan Siyah-Beyazlılar yeniden Yalçın''ın eski videolarını gündeme getirdi.

Maç sonraları Beşiktaş''ın hakkını savunan açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın''a bir video hazırlayan taraftarlar ''Korkusuz yürek'' başlığıyla sosyal medyada paylaşımda bulundular. 

BİR İLKİ YAŞAMIŞTI

Süper Lig''de Gaziantep, Sivasspor, Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Yeni Malatyaspor''u çalıştıran Yalçın, futbolculuğu döneminde şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş''ı teknik direktörlüğünde de şampiyonluğa taşımayı başarmıştı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş''ta hem futbolcu hem teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan ilk Türk isim oldu. Beşiktaş''ın altyapısından yetişen Sergen Yalçın, 1991-1997 ve 2002-2006''da olmak üzere iki defa siyah-beyazlı ekibin kadrosunda yer aldı. Yalçın, futbolculuğu döneminde Beşiktaş formasıyla 3 şampiyonluk yaşadı.

Siyah-beyazlı ekipte futbolcu olarak forma giyip de sonra teknik direktörlük görevinde bulunan Şeref Görkey, Hüseyin Saygun, Rasim Kara, Ertuğrul Sağlam, Tayfur Havutçu, Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba bu sevinci yaşama fırsatı bulamadı.

Beşiktaş''ı 1981-1982''de şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Dorde Milic, 1973-1975''te formasını giydiği siyah-beyazlı ekipte futbolcu olarak şampiyonluk sevinci yaşayamayan isimler arasında yer aldı.

İlgili Haberler