Sergen Yalçın’ın açık sözlülükle söylediği sözler yeniden gündeme geldi!

Sergen Yalçın’ın açık sözlülükle söylediği sözler yeniden gündeme geldi!
Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, sözleşmesi sona eren teknik direktör Sergen Yalçın ile henüz yeniden anlaşmaya varamadı. Devre arasında Hulk'u isteyen ancak alınmadığını açıklayan Yalçın, Cenk'in de sakatlanmasıyla sezon içinde zor anlar yaşamıştı.

Beşiktaş'ta neler oluyor

Süper Lig''de sezonu şampiyon tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası''nı da müzesine götüren Beşiktaş''ta başarının en büyük mimarlarından biri olan Sergen Yalçın konusu hala netlik kazanmadı.

YALÇIN''DAN HULK İTİRAFI GELMİŞTİ

Şampiyonluğun yanı sıra birçok oyuncunun performansına etki eden Sergen Yalçın, dar kadroya rağmen Beşiktaş''ı şampiyonluğa taşıdı. A Spor''a konuşan tecrübeli teknik adam Beşiktaş''ın transfer döneminde adı gündemden düşmeyen Hulk hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

"YÖNETİME YALVARDIM"

Yalçın, "Ben devre arasında Hulk''u istedim, yalvardım. Ekonomisi de çok büyük değildi. Ama büyük dediler, karşına ekonomi çıkınca camianı korumak adına duruyorsun. Biz bu parayı ona ödeyemeyiz, lisans çıkaramayız, limitimiz yok denince ben ne yapayım? Alamadık" ifadelerini kullanmıştı.

CENK TOSUN ALINDI

Siyah-beyazlıların transferini sonuçlandıramadığı Hulk, bedelsiz olarak Atletico Mineiro''ya transfer olmuştu. Hulk, Atletico Mineiro''da 11 gole doğrudan katkı (8 gol - 3 asist) sağladı. Cenk Tosun ise yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla yalnızca 4 maçta forma giyebilmişti.

TRANSFER KONUSUNDA PROBLEMLER VAR

Bu durum Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Teknik Direktör Sergen Yalçın arasında anlaşmazlıkların giderilmediğini ve sözleşme konusunun transfer planları nedeniyle uzadığı öğrenildi.