Serinlemek isteyen kuzenler akıntıya kapıldı

Serinlemek isteyen kuzenler akıntıya kapıldı
Şanlıurfa'da serinlemek için Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına giren 2 kuzen, akıntıya kapılarak kayboldu.

Dolutepe Mahallesi'nde iddiaya göre, serinlemek isteyen amca çocukları İbrahim (18) ve Ahmet Yılmaz (19) evlerinin yanından geçen DSİ’ye ait sulama kanalına girdi. Bir süre suda yüzen gençler, daha sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. 

Kuzenlerin suda kaybolduğunu gören vatandaşlar, durumu sağlık ekipleri ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine giden jandarma ekipleri, dalgıç polislerden yardım istedi. 

Bölgeye gelen dalgıç polisler, sulama kanalında kaybolan gençlerin bulunması için çalışma başlattı. Kuzenlerin yakınlarının DSİ kanalı etrafında endişeli bekleyişi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

sanliurfada-serinlemek-icin-kanala-giren-2-kuzen-kayboldu-6770-dhaphoto3.jpgsanliurfada-serinlemek-icin-kanala-giren-2-kuzen-kayboldu-6770-dhaphoto7.jpgsanliurfada-serinlemek-icin-kanala-giren-2-kuzen-kayboldu-6770-dhaphoto2.jpgsanliurfada-serinlemek-icin-kanala-giren-2-kuzen-kayboldu-6770-dhaphoto11.jpgsanliurfada-serinlemek-icin-kanala-giren-2-kuzen-kayboldu-6770-dhaphoto1.jpgsanliurfada-serinlemek-icin-kanala-giren-2-kuzen-kayboldu-6770-dhaphoto4.jpgsanliurfada-serinlemek-icin-kanala-giren-2-kuzen-kayboldu-6770-dhaphoto9.jpg