Suriyeliler vatanımıza ortak ediliyor

Suriyeliler vatanımıza ortak ediliyor
Türkiye ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, sınırlardan akın akın mülteci ülkeye girerken, hemen her gün bir Suriyeli, Pakistanlı, Afgan skandalı yaşanırken Suriyelilerin Türk vatandaşlığına alımı tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye’de Suriyeli sayısı resmi rakamlara göre 6 milyonu geçerken, kayıt dışılar hesaba dahil edildiğinde bu rakam 9-10 milyonlara dayanıyor.

Son dönemde ülkede Afgan ve Pakistanlı göçmen sayısında da büyük bir patlama yaşanıyor.

Afganistan’da Taliban’ın yönetimi ele geçirmesinin ardından binlerce Afgan erkek yollara düşerek Türkiye’ye akın etti. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sınırlardaki kaçak geçiş sayısı da artış gösteriyor.

Pakistanlı kaçak göçmenler ise yeni skandallarla adından söz ettiriyor.

Öyle ki Türkiye’nin dört bir yanında kadınlarımızın, kızlarımızın videoların çeken sapıklar sosyal medyada infiale neden oluyor.

Öte yandan Suriyelilere vatandaşlık verilmesinde ise patlama yaşanıyor.

Suriyelilerin en çok yaşadığı şehirlerin başında gelen İstanbul’da tüm ilçe nüfus müdürlüklerinde sıra takibi yapılan sistemlerden gelen görüntülerde Türk vatandaşından çok Suriyelilerin işlem yaptırdığı görülüyor.

Bu işlemlerin tamamı ise “yeni doğum” ve “vatandaşlığa geçiş” işlemi.

Suriyelilerin Türkiye’deki doğum oranı ise demografik düzeni tehdit eder boyutlara ulaştı.

Türk vatandaşlarının kat be kat üzerinde bir doğum oranına ulaşan Suriyeliler arasında evlenme yaşı ise çocuk yaşlara iniyor ve büyük çoğunluğu illegal şekilde yaşıyor.

Son olarak Başakşehir Nüfus Müdürlüğü''nden elimize ulaşan fotoğraf ise şu şekilde:

 

İlgili Haberler