Sevda Demirel'den yıllar sonra tokat itirafı: Hande Ataizi’ni yakalarsam...

Sevda Demirel'den yıllar sonra tokat itirafı: Hande Ataizi’ni yakalarsam...
22 yıl önce Cem Davran ile Hande Ataizi’nin sunduğu ‘İki Kere Kiki’ adlı eğlence programında, Türk magazin tarihine geçen bir tokat olayı yaşanmıştı. Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye tokat atmıştı. Demirel, yıllar sonra bu olayla ilgili konuştu.

94. Oscar Ödül Töreni’nde aktör Will Smith’in komedyen Chris Rock’a milyonların gözü önünde attığı tokat, akıllara Sevda Demirel ile Hande Ataizi krizini getirdi.

20 yıl önce Sevda Demirel, canlı yayında Hande Ataizi’ne çok kızmış, okkalı bir tokat savurmuştu. O günden sonra Hande Ataizi, Sevda Demirel ile karşılaşmamaya hep özen gösterdi.
Sevda Demirel önceki gün köpeği Şila ile Nişantaşı City’s’deydi. Hande’ye barış çubuğu uzattığını söyledi.

Will Smith ve Chris Rock olayı için "Şiddete karşıyım ama karısına laf söyletmeyen adam da benim için her zaman alkışı hak eder" dedi.


Ardından 20 yıl öncesine gidip şunları dile getirdi: "Gönül isterdi ki o olay olmasaydı. Keşke tokatla değil, şarkılarımla anılsam. "

"Şimdi o kızcağızı görsem konuşurum. Dizisi ‘Camdaki Kız’ın fanıyım. Nerede görsem kaçıyor. Artık kaçmasın."

"Özellikle mat ruj sürüyorum ki, gördüğümde öpeyim. Nişantaşı’na sırf Hande’yi öpmek için geliyorum."

UNUTULMAZ TOKAT 

Sevda Demirel’in bir canlı yayın sırasında kendisine “Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun” diyen Hande Ataizi’ne attığı bu tokat, TV tarihinin unutulmazları arasında yer almıştı.


 

İlgili Haberler