Şevket Kazan’ın cenaze töreninde dikkat çeken kare

Şevket Kazan’ın cenaze töreninde dikkat çeken kare
Adalet eski Bakanı ve Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden Şevket Kazan için Ankara Hacı Bayram Veli Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yan yana saf tutarken, Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu iki isimden biraz daha uzakta yer aldı.

Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden biri olan eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, Ankara’da Hacı Bayram Veli Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Kazan’ın cenaze namazında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yan yana saf tutması dikkat çekti.

Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinin bir araya geldiği cenanze törenine Saadet Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın yer aldı

davutoglu.JPG

DAVUTOĞLU, ERDOĞAN VE GÜL İLE YAN YANA GELMEDİ

Şevket Kazan’ın cenaze töreninde dikkat çeken bir ayrıntı göze çarptı.

Cenaze namazına katılan Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yan yana gelmedi.

Cenazede ayrıca eski Fazilet Partisi Genel Başkanı Recep Kutan ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da yer aldı.

gul-erd.JPG
AKŞENER DE KATILDI

Cenaze törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

Merhum için dua okuyan Akşener, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu ile de ayaküstü konuşarak başsağlığı dileklerini iletti.