Şeyma Subaşı’nın sevgilisiyle ilgili gerçekler ortaya çıktı

Şeyma Subaşı’nın sevgilisiyle ilgili gerçekler ortaya çıktı
Şeyma Subaşı’nın milyarder sevgilisi olarak Türk basınında yer alan Mohammed Alsaloussi’nin Mısır’ın en zengin ailelerinden birine mensup olmadığı, şeyhin oğlu olmadığı ve Mısır basınında adının bile geçmediği ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı’nın sevgilisiyle ilgili gerçekler ortaya çıktı

Sabah Gazetesi yazarı Sonat Bahar, Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi''yle ilgili Mısırlı bir gazeteci ile görüştü. Mısırlı gazetecinin Bahar’a aktardığına göre Alsaloussi, ne Mısır’ın en zengin sekiz aileden birine mensup ne de Mısır kaynaklı haberlerde adı bile geçiyor.

Sonat Bahar’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Önce İbrahim Altay''ı aradım. Altay, bizim bünyemizde çıkan Daily Sabah''ın yayın yönetmeni.
Daily Sabah bünyesinde tıpkı "Şeyma gibi" dünya vatandaşı onlarca çalışan var. Şeyma kadar bohem olamasalar da, Ortadoğulu, Amerikalı, Avrupalı gazetecilerle yapıyorlar gazeteyi.
Altay''a, "Mısırlı bir gazeteci arkadaşımız var mı, orayı bilen, uzmanı biri lazım bana, dünya için küçük, insanlık için büyük bir yazı peşindeyim de..." dedim.

Güldü adam n''apsın... Bana Mısırlı gazeteci Amer Fouad''ın numarasını verdi.
Sağolsun o da "İşin mi yok!" demedi, milli damadı benim için Mısırlı kaynakları üzerinden araştırdı.
Baban olsa bu kadarını yapmaz Şeyma, sevildiğini bil!
Neyse lafı uzatmamayım, Amer şunları söylüyor:

1- Milyarder olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussi''nin Mısır kaynaklı haberlerde adı bile geçmiyor. Arap medyasındaki küçük haberler, Türk medyasının çevirisi niteliğinde. O da "ünlü bir televizyoncunun eski karIsıyla evlenen Mısırlı" şeklinde...

2- Adam Mısır için bir bilinmeyen. Mısır''ın en zengin sekiz ailesinden birinin mensubu olduğu yalan! Tüm listeleri 2017 yılına kadar inceledim, adı bile geçmiyor. Zaten Mısır''ın zengin listesini iki büyük aile oluşturuyor. O da Medoo''nunki değil.
3- Mısır''da bir şeyhin oğlu olduğu yazılmış. Bu da yanlış. Mısır''da şeyh sadece din adamlarına deniyor. Araplar gibi Mısırlı zenginlere şeyh denmiyor. Babasının ismini de araştırdım ona dair de bir şey bulamadım.
4- Ben yıllarca Mısır''da yaşamış bir gazeteci olarak bu kişinin ismini hiç duymadım. Amerika''da yaşadığı söyleniyor ama zengin bir Mısırlı nerede yaşarsa yaşasın mutlaka bilirdik.
5- Fotoğraflardan zengin biri gibi duruyor ama milyarder falan olamaz. Arap dünyasındaki milyarderlerin sayısı belli, topu topu 20 kadar. Onların arasında da yok! Mısır''da adından söz edilen bir iş adamı da değil. Ben hiç duymadım.

İlgili Haberler