Sezgin Baran Korkmaz'ın Korkmaz Karaca'ya doğum günü mesajı gönderdiği ortaya çıktı

Sezgin Baran Korkmaz'ın Korkmaz Karaca'ya doğum günü mesajı gönderdiği ortaya çıktı
Kara para aklama suçundan aranan firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'ya doğum günü mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker''in, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca hakkında iddialarda bulundu. 

Yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medyada Sezgin Baran Korkmaz''ın, Korkmaz Karaca''ya doğum günü mesajı olarak gönderdiği video paylaşılmaya başlandı.

Gazeteci Semra Topçu da "İşte Sezgin Baran Korkmaz ile Saray''ın bağlantısı" diyerek Sezgin Baran Korkmaz''ın Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca''ya olan doğum günü mesajını geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı.

Sezgin Baran Korkmaz mesajında Korkmaz Karaca için şunları söylüyor;

"Çok kıymetli dostum, abim Korkmaz. İyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdım kardeşim. Bu zorlu, çakıllı yollarda bir hemşehri olarak bana gösterdiğin destek hiç unutmayacağım kadar kıymetli. Allah seni çoluğunun çocuğunun başından eksik etmesin. Allah sana her daim huzurlu günler nasip eylesin."

 

İlgili Haberler