Show TV'den flaş Güldür Güldür kararı

Show TV'den flaş Güldür Güldür kararı
Show Tv'de 8 sezondur yayınlanan ve oyuncu kadrosunda değişiklikler de yaşayan eğlence programı Güldür Güldür Show'un bir kez daha gün değişti. Güldür Güldür artık salı akşamları ekrana gelecek. Program yeni bölümüyle 17 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de olacak.

MedyaTava'da yer alan habere göre, Show TV'nin sevilen programı BKM imzalı Güldür Güldür Show yeni sezon ilk bölümüyle 26 Ekim Pazartesi akşamı ekrana geldi. Güldür Güldür daha sonra çarşamba akşamlarına alınmıştı. Ancak yayın günü ikinci defa değişti.

guldur-guldur-show-6-bch4-slht.jpg

KADROYA YENİ İSİMLER DE KATILDI

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Ecem Erkek gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show, yeni sezonda kadrosuna Murat Akkoyunlu ile Dağhan Külegeç'i dahil etmişti.

guldur-guldur-show-2-owcj-nykw.jpg

YENİ GÜNÜ SALI

Yeni gününde beklenilen reytingleri alamadığından programın yayın günü yeniden değişti. Güldür Güldür artık salı akşamları ekrana gelecek. Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 17 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de olacak.

guldur-guldur-show-1-lioj-fccy.jpg