Şiddetli yağış sonrası bir tıp merkezinin bodrum katı! Hayata böyle tutundu

Şiddetli yağış sonrası bir tıp merkezinin bodrum katı! Hayata böyle tutundu
Adana'da öğle saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış sonrasında bir özel hastanenin bodrum katında tedavi gören kadın, suların içerisinden dalgıç polisler tarafından kurtarıldı.

DHA'da yer alan habere göre, akıllara durgunluk veren olay Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kent merkezinde öğle saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kaldı. 

Çok sayıda apartmanın bodrum katına sular doldu. Bir özel tıp merkezinin bodrum katında tedavi gören ismi öğrenilemeyen kadın, sel sularının dolduğu katta mahsur kaldı. 

Suların içerisindeki kadını, dalgıç polisler ile itfaiye ekipleri, yan taraftaki bir mağazanın duvarını kırıp, kurtardı. Tıp merkezinin bodrum katında su tahliye işlemleri devam ediyor. 

adanada-su-basan-tip-merkezinin-bodrum-katinda-mahsur-kalan-kadini-dalgic-polisler-kurtardi-3081-dhaphoto3.jpgadanada-su-basan-tip-merkezinin-bodrum-katinda-mahsur-kalan-kadini-dalgic-polisler-kurtardi-3081-dhaphoto2.jpgadanada-su-basan-tip-merkezinin-bodrum-katinda-mahsur-kalan-kadini-dalgic-polisler-kurtardi-3081-dhaphoto1.jpg

İlgili Haberler