Sihirli Annem'in Perihan teyzesi Gül Onat'tan Acun Ilıcalı'ya tepki

Sihirli Annem'in Perihan teyzesi Gül Onat'tan Acun Ilıcalı'ya tepki
Sihirli Annem dizisinin Perihan’ı Gül Onat, Acun Ilıcalı’nın diziyi yeniden çektirme kararını “Kızım Melisa madem bu seviyor bende yenisini yaptırayım” sözleriyle açıklamasına tepki gösterdi. Onat, “C¸ocuğum seviyor diye değil c¸ok bas¸arılı bir dizi oldugˆu ic¸in yeniden c¸ekme kararı aldım demesini isterdim” dedi.

Acun Ilıcalı, Sihirli Annem dizisini Exxen’de yeniden yayınlatma kararı almış ve kararını “Bir gün baktım kızım Melisa nefes almadan Sihirli Annem'in eski bölümlerini izliyor. Madem bu kadar seviyor ben de yenisini yapayım dedim. Şimdi çekiliyor" ifadeleriyle açıklamıştı.

Dizinin eski bölümlerinde Perihan rolünü canlandıran usta oyuncu Gül Onat, Ilıcalı’nın bu açıklamasına sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Onat paylaşımında şunları söyledi:

"Bugün Acun Ilıcalı’nın bir röportajını izledim. Sihirli Annem dizisini, kızı tekrarlarını izliyor diye yeniden çekmeye karar vermiş. O dizi fenomen bir dizidir. Çocuğum seviyor diye değil çok başarılı bir dizi olduğu için yeniden çekme kararı aldım demesini isterdim. Diziyle bir alakam olmamasına rağmen benim çok gücüme gitti. Dostlarla paylaşmak istedim."

gul-onat-acun-ilicali.jpg