Simpsonlar’ın ABD’deki protestoları önceden bildiğini gösteren kareler ortaya çıktı

Simpsonlar’ın ABD’deki protestoları önceden bildiğini gösteren kareler ortaya çıktı
Dünyaca bilinen Simpsonlar dizisi yakın gelecekte olan olayları tahmin etmesiyle gündemden düşmüyor. Dizinin bu kez ABD'de yaşanan protesto olaylarını da bildiği konuşuluyor.

Simpsonlar ABD’deki protestoları bildi

Yakın gelecekte olan olayları tahmin etmesiyle dünyaca ünlü olan Simpsonlar çizgi dizisi yine gündeme geldi. Daha önce korona virüs ve Beyrut Limanı'ndaki patlamaları önceden tahmin ettiği düşünülen dizi bu kez ABD ile ilgili çekilen kareler konuşulmaya başlandı.

simpson-ic-foto1.jpg

Milliyet'in haberine göre, ABD'de "iç savaş 2021" etiketiyle atılan Tweet'lerde, Simpsonlar dizisinde 20 Ocak 2021'de Homer Simpson'ın bir evin çatısında elinde silahla beklediği hali paylaşıldı.

simpson2.jpg

20 Ocak ayrıca Trump'ın başkanlığı Joe Biden'a teslim edeceği gün olması da dikkatleri topladı. Ayrıca Kongre binasına giren, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile yine Sipmsonlar'da üzerinde "Vali" yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.

simpson3.jpg

Sosyal medyada gündem olan fotoğraflardan biri de Kongre binasına giren yağmacılardan kürsü çalan adamın fotoğrafı ile Homer Sipmson'ın heykel çaldığı sahneden bir kare oldu.