Sinan Ateş cinayetinde tutuklanan MHP'linin HDP'lilerle halay çektiği ortaya çıktı

Sinan Ateş cinayetinde tutuklanan MHP'linin HDP'lilerle halay çektiği ortaya çıktı
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklanan MHP'li avukat Serdar Öktem'in HDP'lilerle halay çektiği fotoğraflar ortaya çıktı. Öktem'in başta Bahçeli olmak üzere birçok MHP'li ile fotoğrafları bulunuyor.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan MHP''li avukat Serdar Öktem, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öktem’in HDP’lilerle halay çektiği fotoğraflar ortaya çıktı.

O görüntüleri Twitter hesabından paylaşan gazeteci Recep Canpolat, “Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lilerle gerile gerile halay çekip, birlikte ödül alan Serdar Öktem, şehit Sinan Ateş’in cinayetine karıştığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Oturdukları koltuklarda caka satarak bunları savunanları, ibretle izliyoruz.” notunu düştü.



TUTUKLU SAYISI 18 OLDU
Avukat Serdar Öktem ile gözaltına alınan T.D. ve E.Y. daha önce tutuklanmıştı. Böylece soruşturmada tutuklu sayısı 18 oldu.



Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022''de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi''nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.



Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

BAHÇELİ’Yİ ÇOK KEZ ZİYARET ETTİ
Avukat Öktem’in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin makamında yan yana çektirdiği fotoğraflarına TELE1 ulaştı. MHP Genel Merkezi’ni sık sık ziyaret ettiği görülen Öktem, Bahçeli’nin makamındaki fotoğraflarının yanı sıra MHP liderinin elini öptüğü anın fotoğrafını da paylaşmıştı.



ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANIYLA YAN YANA
Öktem, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile de aynı karede olduğu çok sayıda paylaşım yaptı. Yıldırım ile Öktem’in uzun yıllardır süregelen bir samimiyeti olduğu biliniyor.



OLCAY KILAVUZ İLE DE BİR ARADA
Öktem’in, Bahçeli ile Yıldırım’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile de aynı fotoğraf karesinde yer aldığı görüldü. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında tutuklanan Tolgahan Demirbaş’ın, gözaltına alındığında MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile aynı evde bulunduğu iddia ediliyordu.



MHP BAĞLANTISI GÜÇLENDİ
Sinan Ateş suikastıyla ilgili MHP İstanbul İl Yöneticisi Ufuk Köktürk’ün tutuklanması, kamuoyunda ‘siyasi cinayet’ iddialarının gündeme gelmesine sebep olmuştu. MHP’den milletvekili adayı olan ve çok sayıda kilit isimle yan yana görülen Avukat Öktem ile Ülkü Ocakları yöneticisi Emre Yüksel ve Tolgahan Demirbaş’ın tutuklanması söz konusu iddialarla ilgili yeni bir detay olarak kayda geçti.



yenicaggazetesi.com.tr

İlgili Haberler