Sinan Aygün ve avukatın telefon görüşmeleri analiz edilecek

Sinan Aygün ve avukatın telefon görüşmeleri analiz edilecek
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO kulelerine ilişkin mahkeme kararını belediyeden gizleyen avukat ve Sinan Aygün'ün telefon görüşmelerinin analiz edilmesi için Savcılık'a başvurduklarını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hakkına yapılan suç duyurusuna ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

TOGO kulelerine ilişkin mahkeme kararını belediyeden gizleyen ve sonrasında  hem belediyenin hem de Sinan Aygün'ün avukatlığını yürüttüğü tespit edildi. 

Saygı Öztürk'ün haberine göre Yavaş, Sina Aygün ve söz konusu avukatın telefon görüşmelerinin analiz edilmesi için Savcılık'a başvuruda bulunduklarını ifade etti. Yavaş, "10 Haziran 2019 tarihinde yine denetim yapılıyor. Yapıdaki gelişme yüzde 70 olarak belirleniyor. Katlar çıkıyor ama belediyemiz mahkeme kararından hâlâ habersizdir. Davayı belediyemiz adına takip eden Alan'ın, 4 ay önce sonuçlanan dava ile ilgili olarak belediyemize herhangi bir bildirimde bulunmayarak Sinan Aygün'e örtülü destek verdiği düşüncesiyle, hakkında gerekli makamlara başvurumuzu yaptık. Avukat ile Aygün'ün telefon konuşmalarının tarihlerinin ve HTS kayıtlarının analizini de savcılıktan talep ettik" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler