İkici kez anne olan Sinem Kobal taburcu oldu! Kenan İmirzalıoğlu muhabirleri uyardı

İkici kez anne olan Sinem Kobal taburcu oldu! Kenan İmirzalıoğlu muhabirleri uyardı
2016 yılında nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, ikinci kez anne-babalık sevinci yaşadı. Geçtiğimiz günlerde Leyla adını verdikleri kızlarını kucaklarına alan çift, hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kobal, yaşadığı sağlık sorunundan bahsetti. 

21 Ekim 2020''de ilk kızları Lalin''i kucağına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden mutlu haber geldi. Ünlü çiftin, ikinci kız bebekleri Leyla''yı 16 Mayıs 2022''de kucaklarına aldıkları ortaya çıktı.

Taksim''de özel bir hastanede doğum yapan Sinem Kobal, hastane çıkışı eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Leyla ile görüntülendi.

"ORTA KULAK İLTİHABI OLDUM"

Hastane çıkışı konuşan Sinem Kobal, "Orta kulak iltihabı oldum. O yüzden hastaneden biraz geç ayrılıyorum. Ve oldukça yorgunum. Doğum sürecinde bir zorluk yaşamadım. Kızımıza kavuştuğumuz için mutluyum" dedi.

LEYLA UYUYOR!

Leyla bebeğin 3 kilo 150 gram doğduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Lalin, kardeşi Leyla ile  tanıştı. Leyla biraz bana benziyor. Siyah saçlı bir kız oldu" açıklamasını yaptı.
Soruları yanıtsız bırakan çiftten Kenan İmirzalıoğlu, Leyla''nın uyuduğunu söyleyerek muhabirleri uyardı.

Ünlü çift, "Leyla ismi ortak kararımız" dedikten sonra evlerinin yolunu tuttu.
 

İlgili Haberler