Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iç denetçi alacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iç denetçi alacak
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iç denetçi alacak.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iç denetçi alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi ise 10 Mart 2022 olarak açıklandı.

Kamuilan’da yer alan habere göre, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi iç denetçi alacak.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “5018 sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu''nun ilgili hükümleri uyarınca Üniversitemize 1 (bir) adet 1 (bir) dereceli iç denetçi kadrosuna 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında naklen atama yoluyla "iç denetçi" alımı yapılacaktır.” Denildi.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 68/B maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak. (Sertifika kullanım durumunun, İDKK kayıtlarında aktif olması gerekmektedir.)

İç Denetçilik Mesleğinin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, SÜRESİ VE YERİ

Adaylar başvurularını 24.02.2022 - 10.03.2022 tarihleri arasında (mesai saati bitimine kadar) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapmaları gerekmektedir. (Postada ki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

İlan edilen kadro sayısından fazla başvuru olması halinde Rektörlüğümüzce yapılacak değerlendirme neticesinde atanmaya hak kazanan bir aday ile yedek olarak belirlenen aday listesi başvuru bitiş tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Atanmaya hak kazanan adaya ait belgeler ile diğer şartlar aynı gün ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Önemli Not:Atanmaya hak kazanan adaya ait muvafakat işlemleri tamamlandıktan sonra atama işlemi yapılacaktır. Atama işlemi herhangi bir nedenle yapılamayan asıl adayın yerine atama işlemi yedek listeden sırasıyla atama işlemi tesis edilecektir.

Başvuru İçin İstenilen Belgeler:

1) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2) Özgeçmiş

3) Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra Kurumca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

4) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (e-Devlet çıktısı)

5) Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya onaylı fotokopisi (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra Kurumca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

6) Adli Sicil Belgesi (e-Devlet çıktısı)

7) 2 adet Fotoğraf

8) HİTAP Hizmet Belgesi ( e-Devletten ya da çalıştığı Kurumdan alınacaktır.)

9) Bilgi Sistemleri ve/veya Teknoloji Denetimi alanında yetkinliğini gösterir belgeler (Varsa)

10)İngilizce dil seviyesini gösterir belge (Varsa)