Sivasspor'dan ayrılıyor mu? Rıza Çalımbay'dan flaş karar

Sivasspor'dan ayrılıyor mu? Rıza Çalımbay'dan flaş karar
Sivasspor'da 3 sezondur görev yapan ve takımı 2 kez Avrupa kupalarına taşıyan teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon için kararını verdi.

Sivasspor''da sezon sonu yaklaşırken, teknik direktör Rıza Çalımbay''la göreve devam edilip edilmeyeceği henüz kesinlik kazanmadı.

Sivasspor''dan geçen hafta yapılan açıklamada, "Yaklaşık 3 sezondur takımımızın başında başarıyla görev yapan Sivas''ımızın öz evladı Rıza Çalımbay''ın ortaya koyduğu performans tüm camiamız gibi bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek değerli hocamız ile yola devam etmek istediğimizi kamuoyuna yüksek sesle bir kez daha yineliyoruz. Kulübümüze ait resmi yayın organlarından açıklama yapılmadıkça, bu tip hayal ürünü haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan ve camiamızdan hassasiyetle rica ederiz." ifadelerine yer verilmişti.

Ancak o günden sonra da taraflar arasında bir görüşme yapılmadı ve gelecek sezon için henüz anlaşma sağlanmadı.

Sivasspor''da 3 sezondur çalışan ve dar kadrosuna rağmen takımı 2 sezon Avrupa kupalarına taşımayı başaran Rıza Çalımbay''ın sezon sonunda ayrılabileceği ileri sürüldü.

Çalımbay''ın sezon bitene kadar da görüşme yapmayacağı, yönetimin de beklemediği olduğu bildirildi.

Bu arada Çalımbay''a bazı kulüplerden de teklifler geldiği, ancak yine sezon sonuna kadar Sivasspor''un başarısı için çalışacağını belirterek görüşme yapmayacağı, önce Sivasspor''la görüşeceğini bildirdiği öğrenildi.