Sivassporlu yönetici kaza yaptı

Sivassporlu yönetici kaza yaptı
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Maccabi Tel Aviv karşılaşması için takımla İsrail'e gitmek için aracıyla havaalanına hareket eden Sivasspor Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Emre Özgü'ye ait araç kaza yaptı. Kazada Özgü, eşi ve çocuğu hafif şekilde yara aldı.

Sivasspor'un yarın  Türkiye saati ile 23.00'da karşılaşacağı Maccabi Tel Aviv mücadelesi için İsrail'e uçmak için havalimanına doğru yola çıkan Sivassporlu yönetici Emre Özgü'nün cipi, trafiğe kapalı yolda çukura düştü. Kazada Özgü ile yanındaki eşi ve oğlu yaralandı.

CİP ÇUKURA DÜŞTÜ 

Kaza, saat 10.00 sıralarında Sivas Nuri Demirağ Havalimanı yakınlarında meydana geldi. UEFA Avrupa Ligi'ndeki Maccabi Tel Aviv karşılaşması için takımla İsrail'e gitmek için aracıyla havaalanına hareket eden Sivasspor Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Emre Özgü, 58 DD 444 plakalı cipi ile trafiğe kapalı yola girdi. Özgü'nün karşısına çukur çıktı.

Cip, çukura düştü. Kazada Emre Özgü ile eşi Esra Özgü ve oğlu Özgür Özgü yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı