Sivasspor'un yıldızları kapışıldı. Biri Fenerbahçe'ye diğeri Galatasaray'a 

Sivasspor'un yıldızları kapışıldı. Biri Fenerbahçe'ye diğeri Galatasaray'a 
Fenerbahçe'nin Galatasaray'la ön protokol yapan Mert Hakan Yandaş'ı ikna ettikten sonra Emre Kılınç için de girişimde bulunduğu ortaya çıktı. Sivasspor'u 8 gol-6 asistle şampiyonluk yarışına sokan Emre Kılınç, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Yardaş çubuklu, Kılınç parçalı formayı giyecek.

Sivasspor'un sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan iki yıldızından biri olan Mert Hakan Yandaş için ilk adımı atan taraf Galatsaray'dı. Sarı-kırmızılılar sezon sonu serbest kalacak futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Ancak Cimbom yapılan ön protokole uymadı. Sabahı'ın haberine göre 500 bin Euro'yu bulan imza parası ve sözleşmedeki ek maddelerde bir türlü uzlaşamadı.

DEVREYE BELÖZOĞLU GİRDİ

Aslan işi ağırdan alınca F.Bahçe devreye girdi. Emre Belözoğlu, 25 yaşındaki oyuncuyu, "Takımı senin üzerine kuracağız. Yeni yapılanmanın en önemli parçası olacaksın" sözleriyle ikna etti. Böylece Fenerbahçe, Mert Hakan'ı adeta ezeli rakibinin elinden kaptı. Emre Kılınç için de girişimlere başlamıştı. 

Ancak 25 yaşındaki çok yönlü hücum oyuncusu Emre Kılıç, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Maddi anlamda daha iyi teklifler almasına rağmen kariyerine konsantre olan Emre, "Sözümden dönmeyeceğim. Sorun yok" diyerek Mert Hakan'a üzülen sarı-kırmızılı yetkilileri sevindirdi.

Emre'nin menajerliğini D'Avila yapıyor. Ocak ayında Onyekuru'yu geri döndüren D'Avila sezon sonunda da Emre'yi Galatasaray'a getirecek.

Büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe, Emre Kılınç ise Galatasaray forması giyerek birbirlerine rakip olacaklar.

rakip.jpg