Siyasilerden dikkat çeken koronavirüs zirvesi!

Siyasilerden dikkat çeken koronavirüs zirvesi!
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra hızla dünyaya yayılan korona virüs salgınına karşı tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit’teki tedbirleri görüşmek üzere Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında toplanan siyasi parti temsilcilerinin toplantıda maske takmaları dikkat çekti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, korona virüse karşı alınan tedbirleri görüşmek üzere siyasi parti temsilcilerini makamında ağırladı. İzmit Belediyesi Makam Toplantı Salonunda bir araya gelen siyasilerin maske takmaları ise dikkat çekti.

“TOPLUMUN HER KESİMİNE ULAŞMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Toplantıda konuşan belediye başkanı Hürriyet, “Koronavirüs tedbirlerini konuşmak, bu denli hassas bir konuda birlikte hareket etmek, halkımızı bilinçlendirmek için Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirleri vatandaşlarımızla yanlışsız şekilde paylaşmak için siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldik. Alınacak önlemlerin toplumun her kesimine ulaşması çok önemli” ifadelerini kullandı.

“HALK EN İYİ ŞEKİLDE BİLİNÇLENDİRİLMELİ”

Bu kentte yaşayan vatandaşlarımızın sağlığını korumak hepimizin vazifesi diyen Hürriyet sözlerini, “Bu konuda sizlerin de aynı hassasiyeti taşıdığına inanıyorum. Bu koronavirüse karşı da hep birlikte mücadele ederek, halkı en iyi şekilde bilinçlendirerek İzmit’imizi koruyacağımızı düşünüyorum" şeklinde sonlandırdı.