Siyasilerden Tarık Akan mesajı

Siyasilerden Tarık Akan mesajı
Türkiye siyasetinin önemli isimleri, Tarık Akan'ın hayatını kaybetmesiyle birlikte sosyal medyada taziye ve üzüntülerini dile getirdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Tarık Akan'ın vefatı üzerine sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan mesaj yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşilçam'ın usta oyuncusu Tarık Akan'ın yaşamını yitirmesinin ardından taziye mesaj yayınladı.

Kılıçdaroğlu, Twitter'daki mesajında,'Oyunculuğu ve onurlu duruşuyla tüm sanatçılara örnek olmuş, Yeşilçam'ın usta ismi Tarık Akan'ı kaybettik... Mekanı cennet olsun' ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN TARIK AKAN'A TAZİYE MESAJI

Başbakan Binali Yıldırım, hayatını kaybeden ünlü sanatçı Tarık Akan'ın vefatı sebebiyle taziye mesajı yayınladı.

Başbakan Yıldırım taziye mesajında, "Türk sinemasının önemli isimlerinden Tarık Akan’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Tarık Akan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve bütün sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.  

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ
Bizleri Silivri'de hiç yalnız bırakmamış olan güzel insan, büyük sanatçımız Tarık Akan'a Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce
Hababam Sınıfı'ndan, Yol'dan, Maden'den, Canım Kardeşimden, Silivri barikatlarından duruşuyla, oyunculuğuyla Tarık Akan geçti,ruhu şad olsun

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu
Başarılı bir sanatçıyı,halkına bağlı bir eğitimciyi, ülkesinin sorunlarına duyarlı bir yurttaşı; Tarık Akan'ı kaybettik.
Başımız sağolsun..

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu
Hep gül iyi yürekli insan Tarık Akan... Dualarımız seninle, iyi olacaksın ve birlikte yine güleceğiz yarınlarda...