Ataşehir'deki parkta güpegündüz çocukların önünde seviştiler

Ataşehir'deki parkta güpegündüz çocukların önünde seviştiler
İstanbul Bebek'te sahil kenarında ve Beşiktaş'ta aracın üzerinde cinsel ilişki olaylarının ardından benzer bir görüntü de Ataşehir'de kayıtlara geçti. Ataşehir’de kimliği belirsiz bir çift, parkta güpegündüz oyun oynayan çocuklarla ailelerine bile aldırmadan sevişti. 

Ataşehir'de tepki çeken görüntüler

Mynet''in haberine göre, geçtiğimiz günlerde Bebek''te sahil kenarında ve Beşiktaş''ta araç üzerinde cinsel ilişki olayları ülkenin gündemine oturmuştu. Bugün de benzer bir olay Ataşehir''de yaşandı.

Kimliği belirsiz bir çift, Ataşehir''deki bir parkta kimseye aldırmadan öpüşmeye başladı. Bu sırada parkta oynayan çocuklar çiftin ne yaptığını anlamaya çalıştı. Bu durumu gören anne ve babalar çocuklarını çiftin görüş mesafesinden çıkardı. 

Kimseye aldırış etmeyen çift bir süre sonra sevişmeye başladı. Bu duruma daha fazla tahammül edemeyen bir kişi, çiftin sevişme anını cep telefonuyla kayıt altına aldı. 

Çiftin rahat tavırları ise ''pes'' dedirtti. Polis güpegündüz çocukların gözleri önünde sevişen çifti yakalamak için harekete geçti.  

İlgili Haberler