Kışın domates, patlıcan yemeyin. Ciddi ciddi bunu savunan vatandaşlar var

Kışın domates, patlıcan yemeyin. Ciddi ciddi bunu savunan vatandaşlar var
"Sokaktan Al Haberi" isimli Youtube kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan ve ekonominin iyi olduğunu savunan bir vatandaş, domates ve patlıcan gibi sebzelerdeki pahalılığı görmezden geldi. Vatandaş “Kışın yemeyin” diyerek kendince çözüm buldu.

Ekonominin iyi olduğunu savunan vatandaştan şok sözler

TELE1''in haberine göre, YouTube’da yayınlanan bir sokak röportajında, sebzelerdeki pahalılığı mevsime bağlayan bir yurttaşın konuşması dikkat çekti. Ekonominin iyi olduğunu ve domatesin kış sebzesi olmadığını ileri sürerek “Kışın yemeyin” diyen adama çevredeki bazı vatandaşlar da tepki gösterdi.

Vatandaş videoda "Kışın yeme patlıcanı dostum yanlışsın. Kışın yeme domates" dedi.

Ekonominin iyi olduğunu savunan vatandaş toplanan kalabalıktan birine "Amca sen nerede doğdun" sorusunu yöneltti. "Trabzon''da doğdum ne olacak" yanıtını veren kişiye "Peki kışın Çaykara''da doğduğun zaman ne yiyordun" sorunu da yöneltti. 

Çaykaralı  vatandaş "Boş konuşuyorsun. Mısır ekmeği yiyordum. Lahana yiyordum" yanıtına "Ben de Giresunluyum. Pancar yiyordu" dedi.

Öfkelenen Trabzonlu adam "Tarımı bitirdin ya hayvancılığı bitirdin ya" yorumunu yaparken, ekonomiyi savunan kişi gülerek yanıt vermeye çalışırken, görüntüler sona eriyor.

İlgili Haberler