Son dakika... Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Son dakika... Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu
Son dakika... UEFA Konferans Ligi'nde kura çekimi heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Slavia Prag oldu.

İsviçre''nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde düzenlenen kura töreninde Fenerbahçe''nin rakibi belirlendi. Temsilcimizin UEFA Konferans Ligi play-off turunda rakibi Slavia Prag oldu. 

Fenerbahçe ilk maçı 17 Şubat''ta İstanbul''da, rövanşı ise 24 Şubat''ta Prag''da oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi''nde grubunu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off''larına katılmayı hak eden Fenerbahçe kurada seribaşı olarak yer almadı.

İŞTE DİĞER EŞLEŞMELER:

- Fenerbahçe - Slavia Prag

- Marsilya - Karabağ

- PSV - Maccabi Tel Aviv

- Midtjylland - Paok

- Leicester City - Randers

- Celtic - Bodo/Glimt

- Sparta Prag - Partizan

- Rapid Wien - Tottenham/Vitesse

"FENERBAHÇE İLE EŞLEŞMEK İSTİYORUM" DEMİŞTİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi''nde play-off turu kura çekimi öncesinde Slavia Prag''ın teknik direktörü Jindrich Trpisovsky''den Fenerbahçe çıkışı gelmiş ve  "Stadyumları ve kulüpleri tanımak isterim. Bu yüzden Fenerbahçe''yi istiyorum. Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur. Kurada bize daha önce oynadığımız takımlar gelsin istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

UEFA KONFERANS LİGİ

UEFA, yeni organizasyonun amacını Avrupa''da daha fazla takımın yer alması olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. 2021-2022 sezonu itibarıyla düzenlenmeye başlayan Konferans Ligi haziran ayında eleme maçlarıyla başladı. Üç ön eleme ve bir Play-Off turunun ardından 32 takımlı grup aşamasına geçilecek.